Regina Elisabeta a renunțat definitiv la blănurile naturale: «În mod ferm nu mai este la modă!»

regina-elisabeta.jpg

Regina Elisabeta
Regina a fost criticată, de-a lungul anilor, pentru utilizarea blănurilor naturale în ținutele ei
Foto: Getty

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) s-a hotărât să nu mai folosească blană naturală în ținutele sale. Majestatea sa a optat începând din acest an pentru blana sintetică, potrivit stilistei suveranei.

Regina a purtat blană naturală în nenumărate rânduri, la evenimente oficiale. Cu toate că a făcut-o decenii la rând, Majestatea sa a luat decizia de a trece la cea sintetică, potrivit The Telegraph

Angela Kelly, designerul personal și consiliera Reginei Elisabeta, a făcut această dezvăluire în cartea sa, „The Other Sid of The Coin, The Queen, The Dresser and the Wardrobe”, în care vorbește despre relația apropiată dintre ea și suverană. 

„Dacă Majestatea Sa urmează să participe la un angajament pe vreme deosebit de rece, începând din 2019 va fi utilizată blana falsă pentru a-i ține cald”, a scris Angela Kelly în cartea sa.

„Opțiunea Reginei transmite un mesaj puternic!”

Organizațiile de protecție a animalelor au fost încântate de decizia luată de Regină. 

„Suntem încântaţi că Majestatea Sa nu mai foloseşte blana. Decizia reginei Elisabeta de a opta pentru blana falsă reflectă perfect starea de spirit a publicului britanic, marea majoritate detestând blana asociată cruzimii împotriva animalelor şi nedorind să aibă de-a face cu aceasta.

Opţiunea reginei transmite un mesaj puternic potrivit căruia în mod ferm blana nu mai este la modă. Solicităm Guvernului britanic să urmeze exemplul Majestăţii Sale şi să facă din Marea Britanie prima ţară din lume care interzice vânzarea de blană naturală”, a declarat Claire Bass, director executiv al Humane Society International UK.

Familia regală britanică a fost ținta criticilor pentru utilizarea, de-a lungul anilor, a ţinutelor cu blană naturală.

 

Citește și

Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte să predea puterea prinţului Charles. Ce se va întâmpla după moartea acesteia?

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1