Regina Elisabeta, reacţie ce va supăra Beijing-ul. Ce a spus în public

regina_2b.png

regina elisabeta oficiali chinezi
Regina Elisabeta i-a criticat dur pe oficialii chinezi
Foto Getty

În timpul unei petreceri în grădina din Buckingham Palace, Regina Marii Britanii a fost surprinsă de cameramanul regal făcând unele comentarii nepotrivite. Ea a putut fi auzită vorbind despre vizita de anul trecut în China și pare că n-a fost deloc mulțumită de primirea oficialilor chinezi.

Se pare că de această dată, Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, nu și-a putut ascunde nemulțumirea față de tratamentul diplomatic din China, potrivit DailyMail.co.uk. Ea consideră că oficialii președintelui chinez Xi, au fost "foarte nepoliticoși cu ambasadorul" britanic din China, Barbara Woodward.

530213386.jpg

regina elisabeta oficiali chinezi
Majestatea Sa este nemulțumită de atitudinea oficialilor chinezi
Foto Getty

În timp ce se plimba prin grădina Palatului Regal, ea a întâlnit-o pe Comandantul Polițienesc Lucy D'Orsi, care s-a ocupat de coordonarea securității regale în timpul vizitei Majestății Sale în China. Când aceasta și-a prezentat statutul pe care l-a avut în timpul vizitei diplomatice, Regina a exclamat: "Ah, ghinion!"

După terminarea petrecerii, când comandantul D'Orsi a fost întrebată de reacția Reginei din timpul conversației, aceasta a refuzat să dea vreun detaliu.

Până în momentul de față nu există vreo reacție din partea oficialilor chinezi, dar potrivit unor informații oferite de BBC, această informație a fost deja cenzurată în China. Controversa cu privire la comentariile Reginei vine la scurt timp după o altă convorbire pe care Majestatea Sa a avut-o cu David Cameron. Ei au fost auziți spunând că Nigeria și Afganistan sunt cele mai corupte state din lume.

Discuția Reginei cu Comandantul D'Orsi

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • regina elisabeta masini land rover

    Mașinile de teren produse de Land Rover sunt bine cunoscute în întreaga lume pentru fiabilitatea lor și pentru felul impecabil în care se comportă în medii extreme precum noroi, inundații și deșert. Știați însă că Regina Marii Britanii adoră să simtă la volan puterea acestor mașini?

  • obama regina marii britanii

    La doar o zi de la aniversarea celor 90 de ani a suveranei Marii Britanii, Barack și Michelle Obama i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a chiar la Castelul Windsor. Cuplul american a fost așteptat pe pajiștea din fața castelului chiar de către regină și de soțul ei, Prințul Philip.

  • De 64 de ani de când se află pe tronul Marii Britanii, urmaşa Reginei Elisabeta şi a Regelui George al VI-lea a încercat să păstreze intacte tradiţiile de la Palat.

  • regina elisabeta marea britanie aniversare

    Familia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii pare una dintre cele mai frumoase familii regale din lume. Este ușor să ne dăm seama de acest lucru numai dacă privim fotografiile cu nepoții reginei. Anul acesta, cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a zilei sale de naștere, Elisabeta apare într-o fotografie superbă alături de cei mai tineri membri ai familiei regale.