Regina Elisabeta a plâns în public. Care a fost motivul

regina.jpg

regina elisabeta
Regina Elisabeta nu și-a putut controla emoțiile la ceremonia de comemorare a eroilor militari
Foto Getty

De regulă, Regina Elisabeta a Marii Britanii este văzută mereu afișând imaginea unui monarh demn și greu de impresionat. Rareori și-a manifestat vizibil propriile sentimente în public, chiar și cele de bucurie. De această dată însă, Majestatea Sa nu și-a putut ascunde tristețea și a vărsat câteva lacrimi la monumentul unor soldați căzuți la datorie.

Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta, a participat marți (17 mai) la o ceremonie de comemorare a soldaților din Regimentul Ducelui de Lancaster, care au căzut la datorie, relatează DailyMail.co.uk. Ea a depus un omagiu la Monumentul Arboretum din Alrewas, Staffordshire, dar nu și-a putut ascunde emoțiile și au fost surprinse câteva lacrimi pe obrajii Majestății Sale.

regina_1.jpg

regina elisabeta lacrima
Regina a fost surprinsă lăcrimând la monumentul eroilor căzuți la datorie
Foto Rex Features

Regina și-a aplecat privirea și a încercat să își ascundă cu mâna ochii înlăcrimați. Momentul a fost într-adevăr unul emoționant, ca oricare ceremonie de comemorare a eroilor militari. Reacția Reginei a surprins totuși deoarece ea este cunoscută pentru faptul că își ascunde destul de bine sentimentele. Ea a participat alături de familiile soldaților care au murit pe front, unde a depus o coroana de flori și  a dezvelit un nou monument de bronz, înfățișând un leu în memoria militarilor.

regina_2.jpg

regina elisabeta lacrima
Majestatea Sa a încercat să își ascundă lacrimile
Foto Rex Features
Loading...

Citește și

 • Kate Niddleton, Regina Elisabeta a II-a

  Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ţine mult la protocol. Pentru a fi sigură că soţia prinţului William, Kate Middleton, respectă regulile palatului, aceasta ar fi alcătuit o listă cu cele 10 lucruri pe care nevasta nepotului nu are voie să le facă, potrivit public.fr.

 • obama regina marii britanii

  Istoria mondială s-a schimbat de când Elisabeta a II-a a fost instaurată regină, în 6 februarie 1952, pe când avea doar 26 de ani. Tânăra a devenit de atunci una dintre cele mai influente personalități din lume, iar alăturarea ei cu președinții americani au scos în evidență această mare putere de netăgăduit.

 • regina elisabeta oficiali chinezi

  În timpul unei petreceri în grădina din Buckingham Palace, Regina Marii Britanii a fost surprinsă de cameramanul regal făcând unele comentarii nepotrivite. Ea a putut fi auzită vorbind despre vizita de anul trecut în China și pare că n-a fost deloc mulțumită de primirea oficialilor chinezi.

 • regina elisabeta

  Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai influente și mai bogate femei din lume, așa că poate avea oricând tot ceea ce își dorește, oricât de extravagante ar fi cerințele ei. Statutul ei face orice încercare de a o surprinde cu un cadou un lucru extrem de greu.