Fabulos! Regina Elisabeta, plictisită de moarte la petrecerea de ziua ei

regina.jpg

regina elisabeta
Nu ați mai văzut-o pe regina elisabeta într-o asemenea stare
Foto Getty

O petrecere fastuoasă în onoarea celebrării venerabilei vârste de 90 de ani a Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, a avut loc în Marea Britanie. În ciuda prezenței unor artiși de seamă și a reprezentațiilor lor impecabile, Regina nu a părut deloc impresionată însă.

O imagine cu Regina Elisabeta a devenit virală după ce a fost publicată pe rețelele de socializare. Potrivit Mirror.co.uk, Majestatea Sa a fost surprinsă având o stare extremă de plictiseală în ciuda faptului că toți cei prezenți la petrecere făceau tot posibilul pentru a o impresiona.

Ea a părut total dezinteresată de ce se petrecea în jurul ei; oare vârsta să fie vinovată de starea ei? De altfel, mai mulți utilizatori de pe Twitter au observat expresia ei posomorâtă. „Mi se pare mie sau Regina pare puțin dezinteresată și cam plictisită?”, scria un comentariu.

regina_plictisita.jpg

regina elisabeta
Majestatea Sa pare complet dezinteresată
Foto Twitter

Regina Elisabeta a împlinit anul acesta vârsta de 90 de ani, devenind astfel cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. În toți acești ani, Majestatea sa a văzut probabil mai multe spectacole și a avut parte de mai multe petreceri aniversare decât oricare altă persoană. Ce diferență ar putea fi între aniversarea de 90 de ani și restul petrecerilor?

petrecere_regina.jpg

cal petrecere regina
La petrecerea Regniei au participat peste 900 de cai
Foto Getty

Regina a părut însă ceva mai satisfăcută în momentul în care pe stadion și-au făcut apariția reprezentațiile cu cai. S-a spus că au participat peste 900 de cai pentru a o impresiona pe Elisabeta, conform DailyMail.co.uk.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

 • obama regina marii britanii

  La doar o zi de la aniversarea celor 90 de ani a suveranei Marii Britanii, Barack și Michelle Obama i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a chiar la Castelul Windsor. Cuplul american a fost așteptat pe pajiștea din fața castelului chiar de către regină și de soțul ei, Prințul Philip.

 • regina elisabeta oficiali chinezi

  În timpul unei petreceri în grădina din Buckingham Palace, Regina Marii Britanii a fost surprinsă de cameramanul regal făcând unele comentarii nepotrivite. Ea a putut fi auzită vorbind despre vizita de anul trecut în China și pare că n-a fost deloc mulțumită de primirea oficialilor chinezi.

 • regina elisabeta

  Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai influente și mai bogate femei din lume, așa că poate avea oricând tot ceea ce își dorește, oricât de extravagante ar fi cerințele ei. Statutul ei face orice încercare de a o surprinde cu un cadou un lucru extrem de greu.

 • regina elisabeta regele filip

  Când avea 13 ani, viitoarea Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, Prințul Filip al Greciei și Danemarcei. El înalt, atletic, ea cu un zâmbet fermecător. S-au căsătorit în 1947, iar imaginile vremii îi arată atât de îndrăgostiți, încât cu greu își puteau lua privirile unul de la celălalt. În cei 69 de ani de căsnicie, un record pentru monarhia britanică, n-au lipsit zvonurile despre infidelitățile prințului, însă regina a știut să facă față bârfelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1