Regina Elisabeta încalcă o tradiție vestimentară, pentru prima dată în 40 de ani

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta încalcă o tradiție vestimentarăclick!
Regina Elisabeta încalcă o tradiție vestimentarăclick!

Theresa May a anunțat săptămâna trecută că vor exista alegeri parlamentare pe 8 iunie 2017, acest lucru uimind pe toată lumea, inclusiv Familia Regală. La acest eveniment va participa și Regina Elisabeta, însă nu așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Din cauza acestui anunț, vor avea loc schimbări în Familia Regală. Regina Elisabeta va purta o ținută mai puțin formal la deschiderea noii legislaturi a parlamentului britanic, după alegerile care vor avea loc pe 8 iunie.

În cazul Reginei, o ținută mai puțin formal, The Telegraph anunșă că aceasta nu va purta coroana sau pelerine, ci o ținută de zi. Acest lucru s-a mai întâmplat doar în martie 1974, când Harold Wilson a câștigat alegerile în fața lui Edward Heath.

Ținuta pe care Regina o va purta încalcă pentru prima dată în 40 de ani tradiția vestimentară. Aceeași regulă vestimentară se va aplica și soțului Reginei, Ducele de Edinburgh, acesta renunțând la uniforma tradițională.

Pe lângă vestimentație, Regina Elisabeta a II-a va trebui să facă schimbări și în ceea ce privește mijlocul de transport. Aceasta va sosi înt-o mașină în locul trăsurii aurii.

„Majestatea Sa trebuie să participe și să susțină procesul parlamentar și constituțional, programul de îndatoriri al Reginei a fost modificat. Drept rezultat, ceremonia anuală pentru ‘Order of the Garter’, care ar fi trebuit să aibă loc pe 19 iunie, a fost  anulată”, au declarat reprezentații Casei Regale.

Totodată, în declarația emisă, s-a specificat că ceremonia de deschidere a legislaturii parlamentare va fi mai serioasă decât de obicei, lipsind unele elemente festive.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net