Regina Elisabeta a II-a, Crăciun atipic. Ce decizie a luat pentru prima dată în 30 de ani

elisabeta_si_philip.jpg

Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip au o căsnicei trainică
Regina a ales să serbeze doar cu soțul său, prințul Philip
Foto: Getty Images

Pentru prima oară în 30 de ani, Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, va avea parte de un altfel de Crăciun. Nu-și va petrece Crăciunul, ca de obicei, la Sandringham.

Pentru prima oară în 30 de ani, Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a (94 de ani), va avea parte de un altfel de Crăciun. Ea nu-și va mai petrece Crăciunul împreună cu soțul, prințul Philip (99 de ani), și ceilalți membri ai familiei, la Sandringham, cum s-a întâmplat în fiecare an. Din cauza pandemiei de COVID-19, premierul Boris Johnson a anunțat că reuniunile în familie vor fi premise între 23 și 27 decembrie. Dar familia regală britanică tot nu mai merge la Sandringham, în Norfolk, cum făcea de obicei.

Regina în stare de şoc pentru că Meghan Markle şi prinţul Harry renunţă la rolurile din familia regală

Cadoul reginei Elisabeta pentru angajați: o budincă de 6 lire și o felicitare

Unde va petrece în acest an Crăciunul

Potrivit tradiției, Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a și membrii familiei regale britanice își făceau sărbătorile la Sandringham. În data de 24 decembrie, schimbau cadouri, în ziua de 25 decembrie mergeau la slujba religioasă la Biseria Sfânta Maria Magdalena. Apoi luau tradiționala masă de Crăciun. În acest an, regina și prințul Philip vor petrece Crăciunul în liniște la Windsor. Se vor întâlni, poate, cu câțiva membri ai familiei, dar va fi totuși un Crăciun solitar. Nu se știe dacă prințul William și Kate Middleton vor participa la festivități, fiindcă riscul de contaminare este încă mare. Pentru prima oară în 30 de ani, Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, va avea parte de un altfel de Crăciun.

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 462990454


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1