Regina Elisabeta a II-a își dorește mai multă popularitate pe internet! La ce soluție a recurs Suverana

gettyimages-522576542-594x594.jpg

Regina Elisabeta a II-a își dorește să angajeze un specialist care să se ocupe de pagina oficială a Casei Regale, de pe rețelele de socializare
Foto: Getty

Este Regina Elisabeta a II-a „geloasă” pe popularitatea pe care nepotul ei, Prințul Harry, și soția acestuia, Meghan Markle, o au în mediul virtual? „Cei mai iubiți Duci” se bucură de mulți admiratori, pagina lor oficială de Instagram prinzând din urmă, din punctul de vedere al urmăritorilor, pagina oficială a întregii familii regale! Iată ce soluție a găsit Regina!

Chiar dacă este cunoscută regula potrivit căreia membrii familiei regale britanice nu au voie să dețină conturi personale pe rețelele de socializare, în era digitală în care trăim, care și monarhia apelează la mediul online pentru propria imagine! Casa Regală Britanică are câteva conturi pe platforme precum Instagram, unde se publică noutăți despre membrii acesteia, activitățile caritabile întreprinse de aceștia ș.a.m.d. 

Regina Elisabeta a II-a caută un specialist în rețele de socializare

 Se pare însă, că Regina Marii Britanii își dorește și mai multă popularitate în mediile virtuale! Mai mult decât atât, conform Daily Mail, Suverana ar căuta chiar persoane specializate care să se ocupe de aceste conturi și să le facă mult mai cunoscute. Regina, în vârstă de 93 de ani, angajează un nou specialist în comunicare pe relațiile de socializare, iar slujba este extrem de ofertantă: acesta ar primi pe 30.000 lire pe an.

Marele anunț a fost publicat pe pagina oficială din mediul online a Casei Regale. Cei care admiră viața luxoasă și au visat întotdeauna să își petreacă timpul „la Palat”, au astfel acum ocazia. 

gettyimages-146294138-594x594.jpg

Ducii de Cambrige și Ducii de Sussex au pagini separate pe rețelele de socializare
Foto: Getty

Totuși, angajarea nu va avea loc oricum. Familia regală britanică ar căuta o persoană cu studii superioare, care să dețină și o diplomă în acest domeniu sau în cele învecinate, cu resposabilitatea de a crea conținut inedit în mediul online, care să fie vizualizat și apreciat de milioane de oameni.

În prezent, pagina oficială a Casei Regale Britanice se bucură de 8.9 milioane de urmăritori, pagina Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, de 8.8 milioane, în timp ce Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, au momentan doar 8 milioane de prieteni virtuali, o reușită impresionantă, având în vedere că acest cont al lor a apărut de curând. 

gettyimages-974106742-594x594.jpg

Pagina oficială a soților Meghan și Harry se bucură de o mulțime de admiratori, într-un timp extrem de scurt
Foto: Getty

Ducii de Sussex, vedete în mediul virtual 

În luna aprilie a acestui an, contul Ducilor de Sussex a bătut chiar recordul mondial, fiind pagina din online care a strâns cel mai rapid un număr impresionant de urmăritori: 150.000 în doar jumătate de oră de la lansarea oficială. „Este deja cunoscut faptul că ceea ce publicăm noi va fi vizualizat de milioane de oameni, așa că trebuie să găsim mereu noi căi de a menține unică prezența Reginei în spațiul public și în scena lumii întregi”, se arată în anunț.  

Prințul William este cel care nu se arată atât de încântat de importanța pe care o au în prezent rețelele de socializare, acuzând în luna noiembrie a acestui an faptul că cei ce le dețin nu sunt atât de atenți în privința știrilor false, a problemelor ce țin de intimitatea indivizilor sau de fenomenul „cyber-bullying”, agresiunea din mediul virtual, care, mai ales în rândul tinerilor, poate duce și la sinucidere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și