Regina Elisabeta a II-a e foarte mulţumită de noua viaţă a lui Harry. Ce i-a cerut însă într-o discuţie recentă

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harryfoto: AFP
Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harryfoto: AFP

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harry au avut o discuţie recentă, la telefon, în care suverna i-a spus nepotului său că este foarte bucuroasă că el şi Meghan Markle şi-au găsit fericirea. Însă, i-a cerut să respecte valorile familiei regale.

Deşi s-a vehiculat că Regina Elisabeta e supărată de decizia lui Harry şi a lui Meghan Markle de a se retrage din familia regală britanică, iată că de fapt suverana are alte sentimente.  Conform unei surse apropiate lui Harry, ea i-a spus, la telefon, că vrea ce e mai bun pentru el şi familia sa. "L-a văzut cum ar probleme în rolul lui din cadrul Casei regale şi este a avut mereu multă afecţiune şi simpatie pentru el. Harry i-a explicat că nu are regrete şi a asigurat-o că nu va face niciodată nimic pentru a pune familia într-o situaţie stânjenitoare. A fost o conversaţie armonioasă între o bunică grijulie şi nepotul ei", a spus sursa, pentru mirror.co.uk.

Pe 25 februarie, Prinţul Harry a apărut în ediţia din acea seară a The Late Late Show, cu James Corden, unde a vorbit deschis despre decizia de a se retrage din familia regală britanică, dar şi viaţa lui şi a lui Meghan Markle după mutarea în California.  Alături de prezentator, Harry s-a urcat într-un autobuz pentru tururi ghidate din Los Angeles, o premieră pentru el, întrucât, ca membru al familiei regale, nu ar voie să meargă cu astfel de mijloace de transport. 

Deşi a recunoscut că şi-a dat seama că Meghan e aleasa de la a doua întâlnire, Harry a declarat că atenţia pe care au primit-o din partea presei din Marea Britanie a creat un "mediu dificil" şi că i-a distrus sănătatea psihică. Conform lui, plecarea din familia regală a fost un pas pe care orice tată sau soţ l-ar fi făcut. 

El a mai povestit, cu zâmbetul pe buze, că el şi restul familei regale au conversaţii pe Zoom şi că bunicul lui, Philip, care are 99 de ani, nu ştia cum să închidă aplicaţia şi trântea mereu capacul laptopulul la finalul convorbirilor.  Harry a spus şi că preferă să vadă un serial ca "The Crown", decât să citească articole despre el şi Meghan Markle.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor apărea  la postul CBS, pe 7 martie, într.un interviu special realizat de Oprah Winfrey. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net