Regina Elisabeta, glumă macabră despre cum ar putea fi ucisă: „Mă vor moartă!”

regina_main.jpg

regina elisabeta expozitie flori chelsea
Regina Marii Britanii
Foto: Splashnews

Familia regală a Marii Britanii a participat, luni seară (23 mai), la celebra expoziție de flori din Chelsea. Ca în fiecare an, Regina Elisabeta (90 de ani) a păstrat tradiția și a venit la superbul eveniment. Nu a venit singură, ci însoțită de soțul ei, Prințul Philipp, Kate Middleton, William, Harry, dar și alți membri ai familiei. Securitatea a fost sporită la Chelsea Flower Show, în urma atentatelor de la Bruxelles și Paris.

Anul acesta, la expoziția de flori din Chelsea au fost făcute arcade florale în onoara Reginei, care a împlinit 90 de ani în aprilie. Glumeață ca de obicei, Regina a dat dovadă de un umor negru, relatează cotidianul britanic Mirror. Aceasta a glumit spunând că ar putea fi ucisă de o plantă otrăvitoare la expoziția de flori din Chelsea.

regina_elisabeta.jpg

regina elisabeta expozitie flori chelsea
Regina a vizitat expoziția de flori din Chelsea
Foto: Splashnews

 

În timp ce vizita superbul show, celebra floristă Jekka McVicar îi povestea Reginei Elisabeta despre Lăcrămioare, care au fost folosite ca otravă în tecut. McVicar designerul grădinii St John's Hospice i-a spus Reginei: „Lăcrămioara are aceleași proprietăți ca Degețelul, care este otrăvitor”. 

Regina Elisabeta a răspuns glumind: „Am primit două buchete de lăcrămioare săptămâna aceasta. Cred că vor să mă omoare”. 

regina.jpg

regina elisabeta expozitie flori chelsea
Regina Elisabeta, fotografie de colecție
Foto: Splashnews

 

Cel mai frumos moment a fost surprins de fotografi în timp ce Regina trecea prin dreptul unui aranjament floral făcut după chipul ei. Imaginea a făcut înconjurul Internetului.

Loading...

Citește și

 • kate middleton expozitie flori chelsea

  Ducesa de Cambridge a uimit din nou! Răsfățata britanicilor, Kate Middleton (34 de ani) a fost lăudată pentru ținuta aleasă cu ocazia participării la expoziția de flori din Chelsea. A optat pentru o rochie superbă de culoare verde-crud, confecționată din lână venețiană. Kate a fost însoțită de soțul ei, Prințul William (33 de ani), de cumnatul ei, Prințul Harry (31 de ani), dar și de Regina Elisabeta a II-a (90 de ani).

 • Cu ocazia împlinirii a 90 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii a realizat o serie de portrete aniversare. Într-una dintre imagini, Suverana apărea alături de cei şapte strănepoţii a săi. Centru atenţiei a fost micuţa Mia Tindall (2 ani), care ţinea mândră geanta reginei.

 • regina elisabeta

  De regulă, Regina Elisabeta a Marii Britanii este văzută mereu afișând imaginea unui monarh demn și greu de impresionat. Rareori și-a manifestat vizibil propriile sentimente în public, chiar și cele de bucurie. De această dată însă, Majestatea Sa nu și-a putut ascunde tristețea și a vărsat câteva lacrimi la monumentul unor soldați căzuți la datorie.

 • regina elisabeta

  O petrecere fastuoasă în onoarea celebrării venerabilei vârste de 90 de ani a Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, a avut loc în Marea Britanie. În ciuda prezenței unor artiși de seamă și a reprezentațiilor lor impecabile, Regina nu a părut deloc impresionată însă.

 • obama regina marii britanii

  Istoria mondială s-a schimbat de când Elisabeta a II-a a fost instaurată regină, în 6 februarie 1952, pe când avea doar 26 de ani. Tânăra a devenit de atunci una dintre cele mai influente personalități din lume, iar alăturarea ei cu președinții americani au scos în evidență această mare putere de netăgăduit.

 • Este una dintre cele mai faimoase femei din lume, dar chiar şi Regina Elisabeta a II-a poate trece neobservată. Un fost agent de pază al suveranei a povestit un astfel de incident, când Regina Regatului Unit nu a fost recunoscută de un grup de turişti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1