«Regina Elisabeta e o femeie simplă cu o inteligenţă limitată». Declaraţii scandaloase despre familia regală

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta, alături de Prinţul CharlesFoto: Getty
Regina Elisabeta, alături de Prinţul CharlesFoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a este unul dintre cei mai importanţi lideri ai lumii, dar poziţia ei nu o fereşte de critici dure care îi sunt aduse des. Nu toată lumea e un suporter al Monarhiei britanice, iar printre ei se numără scenaristul serialului "The Crown", bazat pe viaţa Reginei.

Peter Morgan a povestit că Elisabeta e o femeie cu o "inteligenţă limitată" şi că familia regală e "o instituţie cu mari probleme". El a spus că nu ar fi crezut niciodată că va ajunge să scrie un scenariu despre Regină. 

"Nu aş fi crezut că ar mai fi ceva de spus despre o femeie de la ţară cu o inteligenţă limitată care ar prefera să se ocupe de cai şi câini decât să fie regină", a declarat scenaristul, conform independent.co.uk. 


    Peter MorganFoto: Getty
Peter MorganFoto: Getty

Morgan, un adept al republicii, a povestit că e surprins cum monarhia a reuşit să nu facă până acum "erori catastrofice", în timp ce lideri ai Parlamentului şi-au distrus cariera cu o simplă decizie greşită. Din punctul lui de vedere, familia regală e un fel virus care suferă mutaţii pentru a se adapta. 

"Uitaţi-vă la câţi prim miniştri au ajuns în sicrie, în timp ce ea supravieţuieşte. E un sistem nebun, dar poate că rezistă tocmai datorită nebuniei", a mai spus Morgan. 

Serialul The Crown urmăreşte viaţa Reginei Elisabeta a II-a de la începutul relaţiei ei cu Prinţul Filip şi începutul domniei sale. Claire Foy, care joacă rolul monarhului în tinereţe, a câştigat un Glob de Aur pentru prestaţia sa. Al doilea sezon va fi difuzat pe Netflix de pe 8 decembrie. În cel de-al treilea sezon, Foy va fi înlocuită de actriţa Olivia Colman, acţiunea serialului intrând în anii 1960. Cel de-al treilea sezon va fi difuzat în 2019. 

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net