Regina Elisabeta, în doliu. A pierdut un membru important al familiei

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-afoto: Getty
Regina Elisabeta a II-afoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a trece prin momente triste, după ce verișoara și prietena ei cea mai bună, Margaret Rhodes, a murit la vârsta de 91 de ani, vineri seară (25 noiembrie).

Casa Regală a Marii Britanii este în doliu, însă reprezentanți ai Palatului Buckingham au declarat că nu vor transmite un comunicat de presă în urma decesului lui Margaret Rhodes, din dorința de a păstra aceste informații private, potrivit Telegraph.

Se pare că Regina Elisabeta i-ar fi făcut vizite dese verișoarei sale în ultimele săptămâni. Aceasta s-a stins în urma unei lupte scurte cu boala de care suferea de curând. Regina a trimis condoleanțele sale familiei îndurerate. Ea și Margaret erau prietene cele mai bune. „Regina trebuie să fie devastată după pierderea celei mai bune prietene. A crescut cu Doamna Rhodes și au trăit multe lucruri împreună. Au rămas apropiate în timpul domniei Reginei, iar Majestatea Sa a continuat să fie un vizitator regulat la locuința din Windsor a Doamnei Rhodes, până recent”, a declarat o sursă din apropierea Casei Regale.

„Unul dintre dezavantajele Reginei de a avea o viață atât de lungă este faptul că a fost nevoită să își ia adio de la mulți prieteni dragi și de la multe rude. Este o pierdere foarte tristă pentru Majestatea Sa, familia Doamnei Rhodes și pentru toți cei din căminul regal. A fost o femeie extraordinară”, a mai declarat sursa citată.

The Queen mourns her cousin & best friend Margaret Rhodes, who died on Friday aged 91 https://t.co/9lmtLNoyl2 pic.twitter.com/zYY3Pd6mpq— British Royals (@britishroyals) November 27, 2016

The Queen mourns her cousin & best friend Margaret Rhodes, who died on Friday aged 91 https://t.co/9lmtLNoyl2 pic.twitter.com/zYY3Pd6mpq

Regina și Margaret Rhodes erau prietene apropiate încă din copilărie, iar între ele exista o distanță de vârstă de numai 10 luni. Obișnuiau să își petreacă vacanțele împreună, iar în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Margaret Rhodes a trăit alături de Familia Regală la Palatul Buckingham și Castelul Windsor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net