Regele Thailandei, cu haremul la pedalat. S-a ascuns de pandemie cu tot cu cele 20 de concubine, "soldați ai plăcerilor"

Ultima actualizare:
Regina Suthida  nu îl însoţeşte  în vacanţa  bavareză
Regina Suthida nu îl însoţeşte în vacanţa bavareză

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, 67 de ani, şi-a scos zilele trecute câteva din cele 20 de concubine la o plimbare cu bicicleta pe dealurile din Unterammergau, Germania. Monarhul se ascunde aici, de mai bine de trei luni, de epidemia ucigaşă.

Maha Vajiralongkorn are o avere estimată la peste nouă miliarde de dolari, fiind considerat unul dintre cei mai bogaţi monarhi din lume. Regele a plecat în Germania la finele lunii februarie, când a izbucnit epidemia de COVID-19. El a stat departe de ochii lumii într-o staţiune de schi bavareză, la Grand Hotel Sonnenbichl. A închiriat un întreg etaj şi s-a cazat aici cu 20 de ”soldaţi ai plăcerii”, aşa cum îşi alintă el haremul personal. Haremul regal are o dublă funcţionalitate: să îl protejeze pe rege şi să îl facă fericit. Conform ziariştilor germani, regina Suthida nu a fost văzută la hotel, deşi în mai 2019 ea a fost încoronată alături de soţul ei, care este numit şi Rama X.

Aici s-a ascuns de pandemie regele Thailandei, împreună cu cele 20 de concubine
Aici s-a ascuns de pandemie regele Thailandei, împreună cu cele 20 de concubine

Zilele trecute, regele thailandez a pedalat timp de două ore între Pürsching şi Unterammergau, însoţit fiind de 7-8 concubine. Alaiul de biciclişti a fost însoţit pe întreaga durată a cursei de mai multe dubiţe Mercedes, o limuzină şi două maşini mici cu agenţi de pază. Vacanţa regelui este contestată în Thailanda şi Maha Vajiralongkorn a dispus pedeapsa cu închisoarea pentru cei care publică sau comentează ştirile legate de el. Katharina Schulze, liderul parlamentarilor Verzi, a chestionat guvernul bavarez cu privire la vizita regală şi a aflat că ”este vorba de mai multe întâlniri de afaceri privind parteneriate economice thailandezo-germane”.


    Aici s-a ascuns de pandemie regele Thailandei, împreună cu cele 20 de concubinefoto: Epa / Efe
Aici s-a ascuns de pandemie regele Thailandei, împreună cu cele 20 de concubinefoto: Epa / Efe

Ziaristul de la tabloidul Bild, Max Boeddeker, a aflat că regele a închiriat un întreg etaj al hotelului unde organizează diferite jocuri sexuale provocându-le pe concubine la diferite competiţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net