Regele Felipe al Spaniei, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu COVID-19

Ultima actualizare:

    Regele Spaniei Felipe al VI-lea se află în carantină
Regele Spaniei Felipe al VI-lea se află în carantină

Regele Spaniei Felipe al VI-lea se află în carantină pentru 10 zile după ce a intrat în contact cu o persoană infectată.

Surse de la Palat afirmă că regele, în vârstă de 52 de ani, s-a aflat în contact apropiat cu persoana respectivă duminică, fără a oferi alte detalii. Cânt timp el se află în izolare două săptămâni, soţia suveranului spaniol şi cele două fiice ale cuplului îşi vor continua activităţile normale.

Spania a înregistrat aproape 1.6 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi 43.131 de decese de la începutul pandemiei, potrivit news.ro.

”O persoană cu care a fost în contact ieri a fost testată pozitiv astăzi pentru COVID-19”, a indicat Palatul într-un comunicat.

”În conformitate cu regulile sanitare, el se va afla de acum în carantină preventivă timp de zece zile”, a adăugat Palatul, precizând că toate activităţile oficiale ale suveranului vor fi suspendate în această perioadă.

Regina Letizia şi copiii cuplului regal, Prinţesa Leonor şi Infanta Sofia, ”îşi vor putea continua activităţile în mod normal”, a precizat Palatul.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net