Regele Arabiei Saudite s-a făcut de râs în timpul întâlnirii cu Putin

salman_si_putin_2.jpg

rege arabia saudita putin
Regele Arabiei Saudite a avut parte de un moment penibil în timpul vizitei în Rusia
Foto: AFP

Regele Arabiei Saudite a avut parte de un moment penibil în timpul vizitei oficiale în Rusia. Chiar în momentul în care a aterizat în țara străină, scara din aur care-l aștepta să coboare din avion, i-a jucat feste.

Salman, regele saudit, a avut o întrevedere cu omologul său rus, Vladimir Putin, pe 5 octombrie, pentru a semna un acord bilateral pentru explorarea spațiului cosmic și pentru cooperarea nucleară, informează Daily Mail.

Cu asemenea planuri înalte, nimeni nu s-ar fi așteptat ca o simplă scară pentru avion să sufere o mică defecțiune. Regele și delegația sa au coborât pe scara rulantă aurită, demnă de un monarh, dar la calea jumătate, aceasta s-a oprit, iar regele și cei care-l însoțeau au trebuit să coboare la pas, în mod clasic, ca orice pasager obișnuit.

salman_si_putin_1.jpg

rege arabia saudita putin
Regele saudit și liderul de la Kremlin au semnat un acord pentru explorarea comună a spațiului cosmic
Foto: AFP
Loading...

Citește și

  • printesa saudita

    Obișnuim să credem că femeile de religie musulmană sunt obligate să poarte acel veșmânt tradițional, dar regula nu se aplică întotdeauna, mai ales când ești membră a familiei regale din Arabia Saudită. Această prințesă ne face să vedem cu alți ochi sexul frumos de religie musulmană pentru că ea transmite mândria feminină și libertatea de alegere așa cum nu ne-o închipuim că ar exista în lumea lor.

  • vladmiir putin siberia pescuit bustul gol

    Vladimir Putin a fost din nou filmat la bustul gol în timpul unei aventuri la pescuit în Siberia. Liderul de la Kremlin își petrece weekendul cu activități recreative și sportive care l-au adus din nou în atenția agențiilor de presă din întreaga lume.