În Regatul Unit au intrat peste 50.000 de imigranți români și bulgari

Ultima actualizare:

Mai mulți oficiali ai Marii Britanii au afirmat că în Regatul Unit au pătruns în decurs de un an mai bine de 50.000 de imigranți români și bulgari. Statisticile britanice arată că numărul total de imigranți în Marea Britanie a crescut până la 323.000.

Membrii Partidului Conservator din Marea Britanie se arată îngrijorați de datele statistice care arată că numărul imigranților români și bulgari a crescut enorm de mult în decursul unui an. Datele arată că în 2015, valoarea netă a migrației în Regatul Unit a crecut până la 323.000 de imigranți, relatează Daily Mail.

De asemenea, oficialii englezi spun că dintre cei 50.000 de imigranți români și bulgari, 10.000 nici măcar nu au venit aici pentru a munci, având alte scopuri.

Conservatorii, în frunte cu David Cameron, sunt de părere că singura cale prin care se poate remedia o astfel de problemă este de a expulza din țară cât mai mulți dintre migranți și să-i păstreze doar pe cei care oferă anumite beneficii. O altă strategie ar fi ieșirea Marii Britanii din din Uniunea Europeană, care impune anumite politici imigraționiste care îi afectează pe englezi.

În acest context, intrarea în vigoare a unor astfel de măsuri ar afecta profund miile de români care muncesc în Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net