A refuzat să-și conducă fiica la altar în ziua nunții ei! Incredibil cine i-a ținut locul

mireasa.jpg

mireasa
Familia nu a fost de acord să se mărite cu o femeie
Foto: 9Gag
Citeste tot despre: 

Este foarte important să ai un colectiv plăcut, prietenos la locul de muncă pentru că îți poate influența pozitiv viața cotidiană. O angajată a unei bănci din Taiwan se poate considera foarte norocoasă, întrucât șeful său a decis să o conducă la altar în ziua nunții ei, în condițiile în care tatăl său n-a fost de acord cu mariajul.

Taiwanul este una dintre țările din estul Asiei tot mai progresiste, chiar și când vine vorba de minoritățile sexuale. Totuși, toleranța față de căsătoria între persoane de același sex este în proporție de 50-50% din populație, după cum este precizat pe site-ul boredpanda.com.

nunta.jpg

nunta
Șeful de la locul de mucă s-a oferit să o conducă la altar, în mod simbolic
Foto: captură foto/Youtube

Jennifer a avut ghinionul de a proveni dintr-o familie cu o viziune ultra-conservatoare, astfel că familia nu a susținut-o atunci când a decis să se mărite cu o altă femeie, pe nume Sam, de care o știe de foarte multă vreme. Mariajul dintre persoanele de același sex nu este încă legalizat, dar a fost vorba doar de o căsătorie pur ceremonială.

Jennifer spune că nu mai ține legătura cu familia, în special cu tatăl ei deoarece aceștia sunt împotriva relației sale cu Sam. „Șeful meu s-a oferit să mă conducă la altar. Chiar ne-a spus să nu fim jenate și să mergem încet.”

mirese.jpg

mirese
Ele continuă să se iubească, indiferent de ce ar spune familiile lor
Foto: captură foto/Youtube

O altă temere pentru Jennifer a fost gândul că s-ar putea să-i fie afectat locul de muncă dacă și-ar face public mariajul, iar clienții vor evita să mai vină la banca la care lucrează. În mod surprinzător, colegii au venit în număr mare să fie alături de ea în cea mai fericită zi din viața sa.

Cele două femei speră ca prin exemplul lor, tot mai mulți oameni să învețe să fie mai toleranți și să respecte minoritățile.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1