A refuzat-o pe Regină! Unde îşi va petrece Crăciunul mama lui Meghan Markle?

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a fost încântată când a auzit că Regina o invită pe mama ei de Crăciun Foto: Guliver / Gettyimages
Meghan Markle a fost încântată când a auzit că Regina o invită pe mama ei de Crăciun Foto: Guliver / Gettyimages

Nicio zi fără tensiuni în Casa Regală britanică! Doria Ragland, în vârstă de 62 de ani, a refuzat invitaţia Reginei Elisabeta a II-a de a petrece Crăciunul împreună cu familia regală. Ea a fost văzută recent în Los Angeles, îmbrăcată lejer în drum spre sala ei de gimnastică unde predă cursuri de yoga. Mama lui Meghan Markle (37 de ani) a preferat să profite de vremea frumoasă din Los Angeles decât să îndure frigul care a pus stăpânire pe Marea Britanie.

A refuzat-o pe Regină şi petrece sărbătorile de iarnă în însoritul Los Angeles. Presa britanică a anunţat încă de acum două săptămâni că întreaga familie regală va petrece sărbătorile de iarnă la Sandringham, în Norfolk. Inclusiv cuscra Prinţului Charles a fost pe lista invitaţilor, însă aceasta se pare că a refuzat „onoarea” de a fi prezentă. La polul opus, tatăl lui Meghan Markle, Thomas face apoeluri disperate ca fiica lui să petreacă sărbătoril de iarnă cu el, nu cu Regina, pentru că, zice el, este grav bolnav şi nu mai are mult de trăit. Luni, Doria Ragland, în vârstă de 62 de ani, a fost surprinsă de paparazzi în faţa unei săli de gimnastică din LA, în compania unui bărbat. Îmbrăcată în colanţi de yoga, mama lui Meghan Markle, devenită la 19 mai ducesă de Sussex, părea procupată mai mult de cursurile de yoga decât de invitaţia oficială făcută de regina Angliei.

Doria Ragland, de 62 de ani, a fost văzută luni în Los Angeles, după ce a refuzat invitaţia Reginei
Doria Ragland, de 62 de ani, a fost văzută luni în Los Angeles, după ce a refuzat invitaţia Reginei

Citeşte şi:

Este Meghan Markle urâtă de angajații ei? Ce porecle le-au dat aceștia Ducilor de Sussex

Meghan Markle a fost avertizată în legătură cu petrecerea de Crăciun! Majordomul Dianei a rupt tăcerea

Tot luni, Casa Regală britanică a confirmat că Doria Ragland nu va petrece Crăciunul cu fiica ei care este însărcinată, preferând să stea la căldură. Nu este un lucru deloc obişnuit ca invitaţia Reginei să fie declinată. Însă, în familia soţiei Prinţului Harry se poate întâmpla orice. Revista People a explicat că Doria Regland a refuzat politicos invitaţia venită de la regină fără să dea prea multe explicaţii. Regina Elisabeta a II-a a fost plăcut impresionată de Doria în timpul nunţii din data de 19 mai, de la Castelul Windsor şi a ţinut moţiş să o aibă alături de ea în ziua de 25 decembrie, la Sandringham. Gurile rele cred că Doria Ragland a preferat să petreacă sărbătorile de iarnă la un centru social unde lucrează ca voluntar şi ajută persoanele marginalizate. Trebuie menţionat că familia ducesei de Cambridge, întreg clanul Middleton, nu a fost niciodată invitată la ceremoniile familiei regale. Deci refuzul este unul fără precedent.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net