Refugiaţii de la graniţa Ungariei cu Serbia, filmaţi cu drona

Ultima actualizare:

    Sute de refugiaţi aşteaptă să treacă frontiera înspre Ungariacaptură video
Sute de refugiaţi aşteaptă să treacă frontiera înspre Ungariacaptură video

Imagini incredibile cu sutele de refugiaţi strânşi la graniţa dintre Ungaria şi Serbia au fost filmate cu drona. În clip se poate vedea clar gardul ridicat de autorităţile ungare la frontieră, în punctul de trecere Roszke - Horgos.

Pentru a ţine afară refugiaţii din ţara lor, autorităţile ungare au ridicat un gard la frontiera cu Serbia. În imaginile filmate de un grup de activişti maghiari, care îşi spun slejm, se pot vedea cum sute de refugiaţi se îngrămădesc la graniţă pentru a trece în Ungaria. 

Mai mult, în clip se văd şi camioanele cu ajutoare pentru refugiaţi şi cum voluntari împart mâncare oamenilor care au mers mii de kilometri pe jos pentru a-şi salva viaţa. 

În timp ce sute de bărbaţi, femei şi copii forfotesc pe partea sârbă a graniţei, în partea maghiară nu e urmă de refugiat, dar numeroşi poliţişti. 

Activiştii au filmat şi zona unde se termină gardul ridicat de autorităţi, la 40 de km de Roszke, pentru a arăta că refugiaţii nu dau năvală cu miile în Ungaria. 

Autorităţile maghiare au pus tunurile cu apă pe refugiaţi

Poliţia maghiară a pus tunuri cu apă pe cei circa 400 de refugiaţi care se află la graniţa dintre Ungaria şi Serbia, miercuri (16 septembrie). După ce mai mulţi bărbaţi au protestat pentru a fi lăsaţi să treacă frontiera, autorităţile au ripostat cu tunuri cu apă şi gaz lacrimogen. 

Conform ministrului de Externe sârb, Ungaria a înştiinţat Serbia că a închis graniţele timp de 30 de zile şi a cerut să fie luate măsuri împotriva refugiaţilor care "atacă" poliţia maghiară. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net