Rebela Casei Regale! Cele 5 reguli vestimentare de aur pe care Meghan le-a încălcat de când e Ducesă

gettyimages-1000594290.jpg

Meghan Markle nu ţine mereu cont de eticheta regală strictă
foto: Getty

De când logodna dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry a fost oficial anunţată, toată lumea a ştiut că fosta actriţă americană va fi o apariţie atipică în familia regală britanică. Nu doar datorită rasei sale sau a activismului pentru care este cunoscută, dar şi pentru ţinutele pe care le adoptă şi care încalcă protocolul regal fără teamă.

Desigur, nu există un manual cu reguli pe care un membru al familiei regale trebuie să le urmeze atunci când alege o ţinută pentru un eveniment public, dar Regina Elisabeta a II-a a impus câteva lucruri când vine vorba de ce au şi nu au voie femeile din Casa Regală să poarte. Până şi membrii mai rebeli au aderat la standardele impuse de monarh, care pun distreţia şi simplitate pe primul loc. Meghan este însă considerată o infuzie de modernitate pentru familia regală, iar codul vestimentar este primul lucru pe care fosta actriţă l-a ignorat, conform dailymail.co.uk. 

Regula numărul 1: Dressuri la orice

gettyimages-995450272.jpg

Meghan preferă să renunţe la dressuri
foto: Getty

Poate că e ok pentru împătimitele modei să reununţi la dressuri la diverse evenimente, dar eticheta regală spune că trebuie să le porţi pentru orice ieşire formală. Meghan a fost însă văzută la numeroase evenimente fără dressurile de culoare pielii.

Regula numărul 2: Fără fuste deasupra genunchilor

gettyimages-1025057396.jpg

Rochia care i-a expus picioarele tonifiate a generat controverse
foto: Getty

În cercurile regale, e complet interzis să îţi arăţi genunchii, dar lui Meghan nu îi pasă.Nu se ştie cum a reacţionat Regine când a văzut imaginea cu picioarele tonifiate ale lui Meghan expuse în toată splendoarea lor la o piesă de teatru. 

Regula numărul 3: Fără negru

gettyimages-948759928.jpg

Meghan nu se fereşte să poarte negru în public, deşi e o culoare asociată cu doliu
foto: Getty

Negrul e o culoare asociată cu doliul, iar membrii familiei regale sunt sfătuiţi să o evite. E clar că Meghan nu e de acord cu asta, pentru a purtat de mai multe ori negru în public. 

Regula numărul 4: Fără pantaloni

gettyimages-996374164.jpg

O fană a blugilor lejeri, Meghan a purtat de mai multe ori pantaloni în public de când e Ducesă
foto: Getty

Regina insistă ca femeile să poarte fuste sau rochii, ea însăşi evitând pantalonii la întâlniri oficiale. Meghan e o fire mai practică şi poartă pantaloni chic oricând poate. 

Regula numărul 5: Fără umeri goi

gettyimages-970693786.jpg

Umerii goi sunt interzişi de eticheta regală britanică
foto: Getty

O ţinută care a creat controverse a fost cea de la ceremonia Trooping the Troops, când Meghan a purtat o rochie cu umeri goi, prima dată când a încălcat grav protocolul vestimentar. 

 

Loading...