Reacția vulcanică a lui Trump după atentatul de la Berlin: „Eradicați teroriștii”

trump.jpg

donald trump
Donald Trump a reacționat dur cu privire la incidentul din Berlin
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, nu a făcut nici cel mai mic efort în a-și ascunde indignarea cu privire la atentatul de la Berlin. Cu toții știm deja ce personalitate vulcanică are Trump, chiar și în momente pașnice, imaginați-vă reacția acestuia într-o asemenea situație de criză.

Donald Trump a declarat că incidentul din Piața de Crăciun de la Berlin a fost „un atac terorist îngrozitor” și nu va face altceva decât să determine Statele Unite și pe cele „partenere, iubitoare de libertate”, să lupte mai aprig împotriva Statului Islamic, după cum relatează Daily Mail. După ce a aflat bilanțul celor 12 de persoane ucise și a altor 48 de oameni răniți în atentat, Trump a declarat cu fermitate că „teroriștii trebuie eradicați de pe fața pământului”.

„Inimile și rugăciunile noastre sunt alături de cei care și-au pierdut persoane dragi în atacul terorist îngrozitor din Berlin. Civili nevinovați au fost uciși pe stradă în timp ce se pregăteau să sărbătorească Crăciunul. ISIS și alți teroriști islamiști continuă să măcelărească creștini în propriile lor comunități, considerându-i parte din jihadul lor global. Acești teroriști și rețelele lor regionale și globale trebuie să fie eradicați de pe fața pământului, o misiune pe care o vom îndeplini alături de toți partenerii noștri iubitori de libertate”, aprecizat președintele ales al SUA.

De această dată, președintele Barack Obama nu a făcut încă vreun comentariu public cu privire la incidentele din Europa, fiind în prezent în vacanța de Crăciun din Hawaii. Casa Albă a ținut să menționeze însă că Obama a fost informat atât despre atentatul din Berlin, cât și despre asasinarea ambasadorului rus.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5