Reacția vulcanică a lui Trump după atentatul de la Berlin: „Eradicați teroriștii”

Ultima actualizare:

    Donald Trump a reacționat dur cu privire la incidentul din BerlinFoto: Getty
Donald Trump a reacționat dur cu privire la incidentul din BerlinFoto: Getty

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, nu a făcut nici cel mai mic efort în a-și ascunde indignarea cu privire la atentatul de la Berlin. Cu toții știm deja ce personalitate vulcanică are Trump, chiar și în momente pașnice, imaginați-vă reacția acestuia într-o asemenea situație de criză.

Donald Trump a declarat că incidentul din Piața de Crăciun de la Berlin a fost „un atac terorist îngrozitor” și nu va face altceva decât să determine Statele Unite și pe cele „partenere, iubitoare de libertate”, să lupte mai aprig împotriva Statului Islamic, după cum relatează Daily Mail. După ce a aflat bilanțul celor 12 de persoane ucise și a altor 48 de oameni răniți în atentat, Trump a declarat cu fermitate că „teroriștii trebuie eradicați de pe fața pământului”.

„Inimile și rugăciunile noastre sunt alături de cei care și-au pierdut persoane dragi în atacul terorist îngrozitor din Berlin. Civili nevinovați au fost uciși pe stradă în timp ce se pregăteau să sărbătorească Crăciunul. ISIS și alți teroriști islamiști continuă să măcelărească creștini în propriile lor comunități, considerându-i parte din jihadul lor global. Acești teroriști și rețelele lor regionale și globale trebuie să fie eradicați de pe fața pământului, o misiune pe care o vom îndeplini alături de toți partenerii noștri iubitori de libertate”, aprecizat președintele ales al SUA.

De această dată, președintele Barack Obama nu a făcut încă vreun comentariu public cu privire la incidentele din Europa, fiind în prezent în vacanța de Crăciun din Hawaii. Casa Albă a ținut să menționeze însă că Obama a fost informat atât despre atentatul din Berlin, cât și despre asasinarea ambasadorului rus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net