Reacția lui Vladimir Putin după ce Donald Trump a anunțat că este infectat cu COVID-19

trump_si_putin_3.jpg

trump si putin
Vladmir Putin i-a transmis un mesaj lui Donald Trump după ce președintele american a anunțat că este infectat cu coronavirus
Sursă foto: AFP

Președintele american, Donald Trump, a anunțat joi noaptea că atât el, cât și soția sa, Melania Trump au fost testați pozitiv cu noul virus după ce au intrat în contact cu unul dintre consilierii lui Trump. Cuplul se află în autoizolare, iar numeroase figuri ale scene politice le-au transmis mesaje de încurajare, în care le-au urat însănătoșire grabnică. Iată mesajul pe care liderul rus l-a adresat lui Donald Trump, printr-o telegramă.

Președintele rus Vladimir Putin a apreciat vineri, într-un mesaj personal adresat lui Donald Trump, că "vitalitatea sa" îi va permite să depășească "periculosul" nou coronavirus, după ce liderul american a fost testat pozitiv. 

"Sunt convins că vitalitatea dumneavoastră naturală, vigoarea sufletului dumneavoastră și optimismul vă vor ajuta să învingeți acest periculos virus", a afirmat președintele rus, într-o telegramă trimisă omologului său american, potrivit unui comunicat al Kremlinului.

Ulterior, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președinției ruse, a afirmat că Rusia îi dorește "președintelui Trump o recuperare rapidă și ușoară".

Putin nu s-a vaccinat cu Sputnik-V, aflat încă în faza de testare 

Întrebat dacă președintele Vladmir Putin intenționează să se vaccineze cu Sputnik-V, dezvoltat de cercetătorii ruși, ca modalitate eficientă de prevenire a infecției cu SARS-CoV-2, purtătorul de cuvânt a răspuns scurt că presa, dar și cetățenii vor fi informați dacă se va întâmpla acest lucru. 

Vaccinul Sputnik-V se află încă în faza de testare, însă Rusia a decis să îl folosească deja în rândul personalului medical, pe criteriul voluntariatului. 

Mesajul lui Donald Trump, după ce a fost diagnosticat cu noul virus 

Donald Trump a anunțat joi noapte că atât el, cât și soția sa, au fost depistați pozitiv cu noul virus. ”Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris președintele american pe Twitter, după ce a primit reszultatul testului. 

Loading...
 
 

Citește și