Reacția ilară a unei fete de 10 ani, când a aflat cine e Moș Crăciun

Ultima actualizare:
Belle a fost devastată să afle că Moș Crăciun nu există
Belle a fost devastată să afle că Moș Crăciun nu există

În pragul Sărbătorilor, părinții din toată lumea se zbat să găsească cele mai frumoase cadouri pentru copiii lor și fac tot posibilul pentru a se deghiza în Moș Crăciun atunci când le așază sub brad. Totuși, acest lucru nu îi feresc pe micuți de zvonurile răspândite de copiii mai mari, conform cărora Moșul nu există.

Așa se face că o fetiță de 10 ani a început să își întrebe insistent părinții despre cel care îi aduce cadouri în fiecare an, la 25 decembrie. Mama și tatăl ei au încercat pe cât posibil să evite această discuție, însă copila nu voia deloc să renunțe și îi întreba în fiecare zi, potrivit huffingtonpost.com.

„Belle ne-a întrebat direct despre Moș Crăciun și ne-a întrebat în fiecare zi. Așa că i-am spus adevărul și este posibil să nu mai vorbească cu noi niciodată”, a declarat mama micuței, Nicki Adams.

Le-a strecurat o scrisoare sub ușă


    Belle a fost devastată să afle că Moș Crăciun nu existăfoto: Arhiva Personală
Belle a fost devastată să afle că Moș Crăciun nu existăfoto: Arhiva Personală

Mai mult, Belle le-a scris și o scrisoare în care și-a exprimat explicit sentimentele față de cele întâmplate. „Nu aveți idee ce tocmai ați făcut. Chiar am încercat să cred. Toată lumea mi-a spus: «Sunt părinții tăi», nu vă mai pot crede. Este iepurașul de Paști real? Dar Zâna Măseluță, ei? Tocmai ați distrus viața unui copil de 10 ani. Mulțumesc. Nimic nu mă va face să mă simt mai bine, m-ați mințit în legătură cu ceva pe care iubeam și asta mi-a frânt inima”, a scris fetița, nervoasă.

Pe lângă cuvintele adresate, Belle a vrut să și ilustreze totul, așa că a desenat câteva mâini cu degetul mijlociu ridicat. „A trebuit să ne mutăm în baie ca să râdem înainte să vorbim cu ea despre bilețele”, a explicat Adams, amuzată.

Ulterior, părinții micuței au mers și au discutat cu ea și au reușit să o facă să se simtă mai bine în legătură cu Moș Crăciun. „În câteva minute după ce a trimis bilețelele, Belle era bine! (...) Am vorbit cu ea despre magia lui Moș Crăciun și despre cum trăiește în inima ei. Acum știe că este datoria ei să fie o parte a echipei Moșului și să-i ajute pe alții să creadă și să împrăștie magia Crăciunului”, a mai relatat mama fetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net