Reacția amuzantă a CNN după înregistrarea în care Trump bate un „jurnalist”

trump.jpg

donald trump
Animozitățile dintre Trump și presa americană pare să fie fără sfârșit
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După controversata înregistrare editată și publicată de donald Trump în care bate un bărbat a cărui față este acoperită de sigla CNN, postul de televiziune a răspuns într-o formă asemănătoare, dar lipsită de imagini violente.

CNN a publicat pe Internet un material video editat în care un bărbat îmbrăcat în costum, al cărui cap este acoperit tot de sigla postului de televiziune, vorbește despre experiența de a fi agresat chiar de președintele Statelor Unite, după cum precizează Digi 24. În montajul video care durează două minute și 20 de secunde,  personajul se dorește a fi de fapt „jurnalistul” CNN care apare agresat în clipul publicat de Trump.

„Sunt numeroase riscuri asociate unei cariere de jurnalist. Nu știam că a fi lovit de președinte putea fi unul dintre ele și totuși...”, spune bărbatul cu chipul acoperit de sigla CNN. apoi, începe să povestească întregul context în care a fost agresat:

„Donald Trump a început să îmi spună ’ştiri false’, ceea ce a fost aproape la fel de dureros ca faptul că eu a trebuit să îi spun lui preşedintele Statelor Unite. A mai spus şi că CNN transmite minciuni. Şi, dacă este să fim cinstiţi, este adevărat. CNN a scris despre minciuna lui Trump privind certificatul de naştere al lui Obama, despre minciuna lui Trump privind mărimea mulţimii de la învestire, minciuna lui Trump despre... Cât timp aveţi la dispoziţie?”

"Am fost şocat când m-a apucat de pixel (...). Este destul de greu să îi explici unui adult că liderul lumii libere te-a lovit într-un GIF. Este mult mai greu să îi explici acest lucru copiilor tăi”, a mai adăugat bărbatul.

În înregistrare apare și o femeie, al cărui chip este acoperit de sigla postului de televiziune Fox News (canalul de știri care l-a susținut pe Trump în campania electorală): „Uite, chiar şi noi considerăm că este puţin cam mult, iar noi suntem nebuni”, spune ea.

În cele din urmă, "jurnalistul" CNN încheie cu o concluzie moralizatoare: „În final, eu pot să încasez un pumn, am un cap pixelat, dar sunt mulţi jurnalişti acolo care nu pot. Deci poate că ei nu vor fi la fel de norocoşi.”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5