Răsturnare de situație în cazul suspectului atentatelor de la Bruxelles

Ultima actualizare:

    Principalul suspect al atentatelor din Paris, Najim Laachraoui (24 de ani), a fost capturatfoto: AP
Principalul suspect al atentatelor din Paris, Najim Laachraoui (24 de ani), a fost capturatfoto: AP

Miercuri (23 martie), autoritățile belgiene au făcut publice numele principalului suspect al atentatelor din Bruxelles și o imagine cu acesta. Najim Laachraoui (24 de ani) a fost surprins pe camerele de supraveghere ale aeroportului Zaventem, la câteva momente înaintea celor două explozii.

Update 13.25: Deși, inițial, presa belgiană a anunțat capturarea suspectului, informația potrivit căruia Najim Laachraoui ar fi fost arestat a fost infirmată. La ora 14.00 urmează să aibă loc o conferință a autorităților în ceea ce-l privește pe terorist.

La scurt timp după publicarea numelui suspectului, Najim Laachraoui a fost găsit și prins într-o suburbie din Bruxelles, potrivit unor informații difuzate pe postul de televiziune Digi 24. Acesta s-ar fi aflat și în spatele atentatelor comise în Paris la 13 noiembrie 2015, alături de Salah Abdeslam, care a fost capturat vineri (18 martie).

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net