Mister rezolvat de poliţişti după 13 ani! Cazul cutremurător al răpirii micuţei Maddie McCann

front_foto_mare.jpg

3 mai 2007 Praia da Luz, Portugalia

Misterul e pe cale să îşi ridice vălul în cazul care a cutremurat planeta! La 3 mai 2007, britanica de 3 anişori Maddie McCann dispărea fără urmă din staţiunea portugheză Praia da Luz. Timp de 13 ani, părinţii Gerry şi Kate au căutat zadarnic un răspuns.

Ştiri bombă în cel mai vestit caz de dispariţie din Europa: poliţia germană a strâns suficiente probe pentru a-l acuza pe un pedofil german de 43 de ani de răpirea micuţei Madeleine McCann, care acum ar trebui să aibă 17 ani. Părinţii fetei, cardiologul Gerry (51 de ani) şi soţia lui, Kate (52 de ani), refuză să creadă că fata lor e moartă şi aşteaptă rezultatele investigaţiei realizate de poliţia germană. Principalul suspect e un bărbat de 43 de ani care stătea într-o dubiţă în staţiunea Algarve, în perioada în care a dispărut Maddie.

front_detaliu3.jpg

Părinţii Amelia şi Gerry aşteaptă de 13 ani un răspuns

Bărbatul se află în puşcărie pentru 7 ani, din decembrie 2019, pentru că a violat o americancă de 72 de ani în septembrie 2005, în Portugalia. Pedofilul al cărui nume nu a fost dezvăluit a folosit două maşini în acea perioadă: o dubiţă Volkswagen şi un Jaguar XJR6, din 1993 pe care îl vânduse, dar continua să îl folosească. Christian Hoppe, din cadrul Poliţiei Criminale Federale germane (BKA), a confirmat ieri că există probe serioase care îl incriminează pe pedofil, inclusiv un telefon efectuat între 19.30 şi 20.00 din apropierea zonei din care a dispărut Maddie, cu o oră înainte ca părinţii să observe lipsa fetei.

front_detaliu1.jpg

Suspectul dormea într-o dubiţă parcată în apropiere de Praia da Luz şi folosea un Jaguar XJR6, înmatriculat pe un alt nume

front_detaliu2.jpg

Suspectul dormea într-o dubiţă parcată în apropiere de Praia da Luz şi folosea un Jaguar XJR6, înmatriculat pe un alt nume

Investigaţia ”Operation Grange” desfăşurată de detectivii de la Scotland Yard şi poliţia portugheză a costat până acum 11 milioane de lire sterline, dar este pe ultima sută de metri. Pedofilul care are mai multe acuzaţii de hărţuire de minore a trăit între 1995 şi 2007 într-o fermă pe care o închiriase, lângă Praia da Luz. S-a mutat în dubiţa VW T3 din 1980 cu doar câteva luni înainte de dispariţia lui Maddie. Conform Scotland Yard, suspectul corespunde profilului realizat în 2013 pe baza unor declaraţii ale martorilor. E vorba de un bărbat de doi metri, astenic, cu părul castaniu, faţa ovală şi fruntea lată. Suspectul a trăit o perioadă jefuind turiştii şi spărgând diferite hoteluri.

front_foto_medalion.jpg

Madeleine McCann avea 3 ani când a fost răpită

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1