Rămășițele bombardamentelor din Siria: «Carne siriană de vânzare!»

bombardamente_siria.jpg

bombardamente siria
Bombardamentele rușilor în Siria fac multiple victime colaterale
foto: Hepta

Bombardamentele rușilor în Siria se intensifică pe măsură ce oficialii încearcă să combată terorismul islamist. Deși ținta sunt extremiștii și simpatizanții grupării teroriste Stat Islamic/Daesh, în urma atacurilor rămân victimele colaterale, persoane nevinovate.

Localnicii sirieni sunt disperați și înfuriați de ceea ce se întâmplă în țara lor. Familiile lor, prietenii, vecinii și cunoscuții lor mor pe capete în atacurile contra teroriștilor, chiar dacă nu sunt implicați în mișcările extremiste. Într-o filmare realizată în urma unui bombardament recent al Rusiei, un bărbat strigă, furios, sătul de sângele vărsat.

„Carne siriană de vânzare, carne siriană de vânzare!”, urlă bărbatul, în timp ce ține în mână o tavă pe care, potrivit mirror.co.uk, s-ar afla părți umane, rămășițele bombardamentelor rusești. Cuvintele lui sunt un mesaj pentru ruși, menit să îi convingă să nu mai atace Siria în încercarea de a ucide teroriști.

Imaginile au fost înregistrate în zona rurală a capitalei Damasc, unde 15 persoane au murit în urma celui mai recent atac, comis vineri (4 decembrie). Miercuri (2 decembrie), parlamentarii au votat ca Aviația Britanică să se alăture campaniei ruse de bombardare a pozițiilor ISIS din Siria.

Loading...

Citește și

 • model lupta contra isis siria

  Hanna Bohman (46 de ani) este un fost model canadian care și-a petrecut ultimul an luptând împotriva grupării teroriste ISIS în Siria. Femeia susține că nu a fost impresionantă de militanții Statului Islamic. Aceasta a mai precizat că teroriștii au reușit să se facă auziți mai mult pe rețelele de socializare, dar pe câmpul de luptă propriu-zis sunt doar „o dezamăgire”.

 • isis marea britanie raiduri aeriene

  Avioanele de vânătoare Tornado ale Forțelor Regale britanice au efectuat primele raiduri împotriva unor poziții ale grupării Stat Islamic în Siria, joi (3 decembrie), la numai câteva ore după ce Parlamentul a aprobat atacurile cu 397 voturi pentru și 223 împotrivă.

 • lara abdallat anonymous

  E frumoasă, e deșteaptă și poate fura inima oricărui bărbat pe care îl întâlnește. Lara Abdallat a câștigat concursul de frumusețe Miss Iordania, organizat în anul 2010 și a fost pe locul al doilea în concursul Miss Arabia din 2011. Deși a primit foarte multă apreciere pentru frumusețea ei, tânăra are mai multe de oferit.

 • rusia isis bombardament

  După atentatele de la Paris, care au avut loc vineri (13 noiembrie), Europa a anunțat că va ataca poziții ale ISIS, în contextul în care gruparea teroristă a revendicat atacul din Franța. Marți (17 noiembrie), Rusia a bombardat intens mari poziții ale grupării jihadiste Statul Islamic la Rakka, fief al islamiștilor în Nordul Siriei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1