Rămășițele bombardamentelor din Siria: «Carne siriană de vânzare!»

Ultima actualizare:

    Bombardamentele rușilor în Siria fac multiple victime colateralefoto: Hepta
Bombardamentele rușilor în Siria fac multiple victime colateralefoto: Hepta

Bombardamentele rușilor în Siria se intensifică pe măsură ce oficialii încearcă să combată terorismul islamist. Deși ținta sunt extremiștii și simpatizanții grupării teroriste Stat Islamic/Daesh, în urma atacurilor rămân victimele colaterale, persoane nevinovate.

Localnicii sirieni sunt disperați și înfuriați de ceea ce se întâmplă în țara lor. Familiile lor, prietenii, vecinii și cunoscuții lor mor pe capete în atacurile contra teroriștilor, chiar dacă nu sunt implicați în mișcările extremiste. Într-o filmare realizată în urma unui bombardament recent al Rusiei, un bărbat strigă, furios, sătul de sângele vărsat.

„Carne siriană de vânzare, carne siriană de vânzare!”, urlă bărbatul, în timp ce ține în mână o tavă pe care, potrivit mirror.co.uk, s-ar afla părți umane, rămășițele bombardamentelor rusești. Cuvintele lui sunt un mesaj pentru ruși, menit să îi convingă să nu mai atace Siria în încercarea de a ucide teroriști.

Imaginile au fost înregistrate în zona rurală a capitalei Damasc, unde 15 persoane au murit în urma celui mai recent atac, comis vineri (4 decembrie). Miercuri (2 decembrie), parlamentarii au votat ca Aviația Britanică să se alăture campaniei ruse de bombardare a pozițiilor ISIS din Siria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net