A pus 7 băieței s-o pipăie pe sâni și a făcut sex cu unul dintre ei

lindsey-ann-radomski.jpg

profesoara yoga sex baieti
Lindsey Radomski i-a atras pe cei șapte băieți în dormitor pentru a-i iniția în sex
foto: mirror.co.uk

O profesoară de yoga din Statele Unite ale Americii a fost arestată după ce și-a dezgolit silicoanele în fața a șapte băieți și a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei.

Lindsey Radomski, în vârstă de 32 de ani, din Arizona, a fost reținută de poliție, fiind acuzată de corupere de minori, abuz sexual și expunere indecentă, scrie mirror.co.uk.

Oamenii legii spun că femeia a fost invitată sâmbătă, 21 martie, la un bar mitzvah (n.r. o ceremonie religioasă evreiască de trecere spre maturitate a băieților care au împlinit 13 ani), unde și-a arătat sânii siliconați în fața invitaților. Adulții au trecut cu vedere acest comportament indecent și au continuat s-o tolereze pe profesoara de yoga. După ce majoritatea invitaților au plecat acasă sau au adormit, duminică dimineața, Lindsey Radomski a invitat șapte băieți, cu vârste între 11 și 15 ani, într-un dormitor și i-a pus s-o pipăie pe sâni. Mai mult, ea a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei, în vârstă de 15 ani.

Profesoara de yoga are o cauțiune stabilită la 10.000 de dolari și va apărea în fața judecătorului în cursul zilei de joi, 26 martie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1