Pur și simplu fabulos: așa arată Jane Seymour, actrița din Doctor Queen, la 66 de ani!

Ultima actualizare:

    Jane Seymour, în costum de baieFoto: Instagram
Jane Seymour, în costum de baieFoto: Instagram

Tinerețe fără bătrânețe! V-o amintiți pe Jane Seymour, frumoasa actriță din Doctor Queen? Ei bine, la 66 de ani, Jane este într-o formă fizică de invidiat. Ce scrie în buletin nu are nicio legătură cu realitatea.

Actrița a fost surprinsă în costum de baie zilele trecute, relaxându-se după o serie de filmări pentru o comedie în care joacă alături de Adam Sandler și care se difuzează pe Netflix.

N-ai spune că este mama a patru copii! Jane Seymor aduce, mai degrabă, cu o puștoaică ce se pregătește pentru admiterea la facultate. La 19 ani de la finalul serialului Dr. Queen, Jane Seymor și-a păstrat frumusețea intactă. Secretul ei? În niciun caz operațiile estetice, ci o voință de fier, alimentația sănătoasă și exercițiile fizice.

Ce mănâncă Jane Seymour

A eliminat grăsimile și carbohidrații din alimentație. Nu mănâncă deloc carne roșie, în schimb consumă pui, pește, legume organice și fructe pe care chiar le cultivă în grădina din spatele casei sale din Malibu, California. „Încerc să mănânc tot timpul legume cu frunze verzi, fructe de pădure, rucola și spanac și îmi iau proteinele din carne de pește și carne slabă de pui”, a spus actrița. 

Nu bea deloc sucuri

Jane își începe ziua cu un pahar de suc în care amestecă varză, ghimbir, mere și morcovi, având un efect excelent împotriva îmbătrânirii. „Dacă vreau să beau ceva acidulat, amestec o cantitate mică de suc cu apă minerală San Pellegrino și storc, apoi, o lămâie.” Consumă foarte multă apă în timpul zilei, bea ocazional vin și a eliminat sucurile care nu sunt naturale.  

Nu îi plac operațiile estetice, dar...

„Nu sunt adepta chirugiei plastice”, spune Jane Seymour. Cu toate acestea, actrița a trecut de câteva ori pragul medicului estetician pentru câteva mici îmbunătățiri. În 2005, pentru a interpreta cât mai bine rolul său din filmul „Wedding Crashers”, Jane a fost nevoită să își ridice sânii. Tocmai trecuse printr-o naștere de gemeni.

Apoi, Jane a mai dezvălui că a mai suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și strânge pleoapele superioare și inferioare după ce a fost criticată de mai multe ori în revistele de scandal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net