Proteste la reședința Ivankăi Trump. Vecina ei a ieșit să se bucure de „spectacol” alături de manifestanți

Ultima actualizare:

    Ivanka Trump și soțul său nu sunt deloc bine veniți în noul cartier în care s-au mutatFoto: Getty
Ivanka Trump și soțul său nu sunt deloc bine veniți în noul cartier în care s-au mutatFoto: Getty

De când Ivanka Trump și soțul său, Jared Kushner s-au mutat într-un cartier din Washington DC, într-o locuință care valorează cam cinci milioane și jumătate de dolari, vecinii lor sunt tot mai nemulțumiți. Zilele acestea, sute de protestatari s-au strâns în fața casei lor pentru a-și arăta indignarea.

Oamenii nu sunt nemulțumiți pentru că nu sunt împăcați cu ideea că fiica președintelui locuiește ostentativ în vecinătatea lor, ci pur și simplu pentru că anturajul cuplului (foarte numeros) care îi vizitează des le-a schimbat complet traiul liniștit.

Potrivit site-ului elleuk.com, anumiți localnici sunt nemulțumiți că nici măcar locuri de parcare nu mai au din cauza afaceriștilor și altor persoane din anturajul familiei Trump care se plmbă în mod ostentativ prin cartierul lor. „Ea (Ivanka) este copilul adult al președintelui. Uneori, vin și câte zece mașini pe-aici...e destul de reanjant, de parcă cineva i-ar fi permis să vină și să-și deschidă o mare afacere în vecinătatea rezidențială”, a declarat Marti Robinson, un vecin. În anumite orășele din Statele Unite, localnicii nu obișnuiesc să fie prea entuziasmați atunci când traiul lor liniștit este perturbat de noi-veniți gălăgioși sau care le arată o totală lipsă de respect.


    Sute de protestatari s-au adunat în fața casei IvankăiFoto: Twitter
Sute de protestatari s-au adunat în fața casei IvankăiFoto: Twitter

În consecință, a fost multă forfotă în cartierul în care s-au mutat Ivanka și Jared în momentul în care în apropiere de imobilul lor de lux s-au strâns peste 300 de protestatari, după cum este precizat pe site-ul mediaite.com, care au reprezentat grupul minorităților sexuale LGBT. Au dat o adevărată petrecere în afara locuinței fiicei lui Donald Trump, protestând în special pentru noile ordine executive date de președinte recent și care afectează mediul înconjurător, dar fovorizând desigur marile companii.


    Dianne Bruce a găsit o altă metodă de protestFoto: Twitter
Dianne Bruce a găsit o altă metodă de protestFoto: Twitter

Printre protestatari și-a făcut apariția însă și o doamnă care a ieșit imediat în evidență, dar nu pentru că a scandat zgomotos, ci dimpotrivă, atitutdinea ei aparent impasibilă, calmă a fost cea care a cucerit atenția tuturor. Femeia a ieșit în pridvorul casei sale, îmbrăcată cu o elegantă haină din blană naturală și cu un pahar cu vin roșu. A stat și a privit protestatarii, iar presei nu i-a luat mult până să o observe.

Ea se numește Dianne Bruce și a fost solidară cu vecinii săi nemulțumiți de noile schimbări din cartierul lor în ciuda. După cum se poate vedea, femeia pare a fi foarte bogată și ne-ma aștepta să fie de partea anturajului Ivankăi, dar situația se prezintă complet diferit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net