Protest violent în Liverpool. ”Oamenii aruncau cu sticle de bere unul în altul”

Ultima actualizare:

    Protest violent în orașul Liverpoolfoto: Captură video
Protest violent în orașul Liverpoolfoto: Captură video

În timpul unui marș protestatar mai mulți oameni s-au luat la bătaie în centrul orașului Liverpool. Lupta a devenit violentă, polițiștii fiind nevoiță să intervină și să calmeze spiritele.

Un martor ocular a povestit cum mai mulți protestatari s-au luat la bătaie cu câțiva oameni care stăteau la băut pe terasa unui bar irlandez.  Lupta a fost întreruptă de oamenii legii care s-au deplasat imediat la fața locului și au arestat câțiva oameni violenți.

Prim-ministrul britanic There May a vrut să facă o înțelegere cu Partidul Unional Democrat (DUP) pentru a o susține în Partid. Nu se știe dacă marșul cu pricina a fost legat de posibilul acord dintre aceștia.


    Polițiștii au arestat câțiva oameni violențifoto: Captură video
Polițiștii au arestat câțiva oameni violențifoto: Captură video

”Am trecut prin fața unui bar irlandez numit Liffey și nu știu cine a inițiat întreaga luptă. Nu amvăzut dacă oamenii au ieșit din pub sau protestatarii au intrat în el, cert este că au început să se bată între ei. Au fost foarte violenți, oamenii aruncau cu beri unul în altul.  Barul a fost blocat în cele din urmă, astfel încât oamenii să nu poată intra, însă cei de la marș au lovit ferestrele și ușile în încercarea de a intra.  A fost o situație extrem de tensionată”, a povestit un martor, precizând că a văzut mai mult de 20 depersoane luptându-se, potrivit Independent.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net