Prostituatele thailandeze, în lenjerie intimă „de doliu” după moartea Regelui Bhumibol

prostituate_thailandeze_1.jpg

prostituate thailandeze
În Thailanda, chiar și prostituatele țin doliu după moartea regelui
Foto: The Sun

Chiar și prostituatele țin doliu, cel puțin atunci când legile statului îl impun. După moartea regelui Thailandei, a fost decretat doliu național și a fost întreruptă orice activitate profesională timp de 30 de zile, inclusiv divertismentul pentru adulți.

Însă, la doar o săptămână de la moartea Regelui Bhumibol Adulyadej, prostituatele thailandeze din diferite localuri au fost surprinse purtând doar ținute negre – rochii, fuste mini, cizme, jartiere, toate negre, ceea ce nu a însemnat că nu au arătat în continuare provocătoare.

Fotografiile au fost surprinse în mai multe zone turistice din capitala thailandeză, Bangkok, potrivit The Sun. Dacă de obicei, fetele sunt ușor de observat deoarece poartă ținute stridente, sumare și foarte atractive, acum, au înlocuit culorile vii cu doliul sumbru și încearcă să recupereze banii pierduți în perioada de pauză.

prostituate_2.jpg

prostituate thailandeze
Prostituatele thailandeze s-au întors în afacere, dar poartă doliu în semn de respect pentru monarhul decedat
Foto: The Sun

 

Lek (26 de ani), una dintre prostituate, a acordat un interviu jurnaliștilor de la The Sun: „Încă este liniște prin jur. Toată lumea este tristă pentru că a murit regele, dar trebuie să continuăm să muncim pentru a obține bani. Nu putem face nimic altceva. Trebuie să ieșim și să căutăm clienți pentru a face bani. Purtăm rochii și cizme negre pentru a fi respectuoase.”

„Nu purtăm de regulă cizme așa înalte pentru că în Thailanda este prea cald. Probabil în vreo două săptămâni ne vom întoarce la normalitate. Trebuie să facem din nou bani pentru timpul pierdut.”

Noi (24 de ani), un transsexual, a declarat că îl respectă pe rege și regretă moartea acestuia, dar autoritățile trebuie să înțeleagă că au nevoie să-și câștige existența: „Cu toții îl iubim pe rege, ne iubim țara. Armata înțelege asta și ne lasă să muncim din nou. Ne-am întors în afacere și vrem ca bărbații să vină să ne vadă.”

prostituate_3.jpg

prostituate thailandeze
Deși multe localuri s-au redeschis, prostituția se desfășoară discret
Foto: The Sun

 

Totuși, chiar dacă numeroase baruri și cluburi de noapte s-au redeschis în Bangkok, încă își țin luminile închise, muzica se aude foarte încet, iar petrecăreții dansează doar în spatele ușilor închise.

print_mostenitor.jpg

maha print mostenitor thailanda
Prințul Moștenitor al Thailandei moștenește una dintre cele mai bogate monarhii de pe planetă

Regele Thailandei a fost un monarh temut, dar și iubit

rege_thailanda.jpg

rege thailanda
Regele Thailandei era considerat un pilon de stabilitate pentru societatea thailandeză
Foto: Getty

 

Regele Bhumibol Adulyadej, ale cărui nume se traduc „rezistența ținutului, putere incomparabilă”, a avut o sănătate precară în ultimii ani și rareori a fost văzut în public. Popularitatea lui intrase puțin în declin în timpul îndelungatei sale domnii, dar a fost mereu considerat un pilon de stabilitate al societății, nici nu se putea altfel, având în vedere că Thailanda are cele mai dure legi care interzic criticile regimului. Un bărbat a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după e a îndrăznit să insulte monarhia thailandeză pe Facebook.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1