Proiectul autobuzului "suspendat" a devenit realitate. Arată bestial!

autobuz_suspendat.jpg

autobuz suspendat
Chinezii au realizat autobuzul "suspendat"
Foto captură/Facebook
Citeste tot despre: 

După ani de așteptare, proiectul s-a dovedit realizabil. La început părea doar o idee nebunească, dar se pare că acum a devenit realitate. Autobuzul "suspendat" din China a fost în sfârșit construit și este incredibil.

Inaugurarea autobuzului "suspendat" a avut loc în orașul Qinhuangdao, din provincia Hebei, din China, după cum relatează Shanghaiist.com. Proiectul inedit a atras atenția atunci când a fost făcut public în luna mai a acestui an, dar o lună mai târziu, cu toții au fost uimiți când s-a anunțat că autobuzul este deja realizat și ar putea fi pregătit pentru testare în luna august.

Locuitorii orașului vor mai avea însă de așteptat până vor simți experiența autobuzului viitorului. Acesta n-a fost încă testat în condiții obișnuite de trafic aglomerat și nu s-a folosit decât un vagon. Versiunea sa finală va putea să transporte 1.200 de pasageri la o viteză maximă de 60km/h, fiind capabil să treacă peste automobilele care circulă pe șosea, fără a le perturba direcția.

Este similar cu metroul, dar este de cinci ori mai ieftin să circuli cu autobuzul "suspendat". Mai este nevoie de încă un an pentru ca acesta să fie finalizat complet.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • Pentru a scăpa de traficul aglomerat de pe străzi, inginerii chinezi au construit un vehicul pe sub care pot trece maşini mai mici de doi metri. Ieftin, eficient şi ecologic, autobuzul numit 3D Express este uriaş şi seamănă mai degrabă cu un metrou.

  • tren invizibil japonia

    Deși pare un tren desprins parcă din filmele SF, acesta există cu adevărat! Unul dintre cei mai buni arhitecți din Japonia a relizat proiectul unui tren aproape invizibil. Acesta va fi lansat pe căile ferate din Tokio în anul 2018.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1