Proiectul autobuzului "suspendat" a devenit realitate. Arată bestial!

Ultima actualizare:

    Chinezii au realizat autobuzul "suspendat"Foto captură/Facebook
Chinezii au realizat autobuzul "suspendat"Foto captură/Facebook

După ani de așteptare, proiectul s-a dovedit realizabil. La început părea doar o idee nebunească, dar se pare că acum a devenit realitate. Autobuzul "suspendat" din China a fost în sfârșit construit și este incredibil.

Inaugurarea autobuzului "suspendat" a avut loc în orașul Qinhuangdao, din provincia Hebei, din China, după cum relatează Shanghaiist.com. Proiectul inedit a atras atenția atunci când a fost făcut public în luna mai a acestui an, dar o lună mai târziu, cu toții au fost uimiți când s-a anunțat că autobuzul este deja realizat și ar putea fi pregătit pentru testare în luna august.

Locuitorii orașului vor mai avea însă de așteptat până vor simți experiența autobuzului viitorului. Acesta n-a fost încă testat în condiții obișnuite de trafic aglomerat și nu s-a folosit decât un vagon. Versiunea sa finală va putea să transporte 1.200 de pasageri la o viteză maximă de 60km/h, fiind capabil să treacă peste automobilele care circulă pe șosea, fără a le perturba direcția.

Este similar cu metroul, dar este de cinci ori mai ieftin să circuli cu autobuzul "suspendat". Mai este nevoie de încă un an pentru ca acesta să fie finalizat complet.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net