Proful de mate a devenit tatăl a 65 de copii, de pe bancheta din spate a maşinii

Ultima actualizare:

    Proful de mate îşi "pregăteşte" donaţiile în spatele dubiţei sale
Proful de mate îşi "pregăteşte" donaţiile în spatele dubiţei sale

Proful de mate, Clive din Burton, Staffs, Marea Britanie şi-a descoperit menirea după ce a ieşit la pensie. A început un turneu prin ţară pentru a-şi dona “materialul genetic” în toate băncile de spermă întâlnite pe drum. Până acum are 65 de urmaşi şi Channel 4 a făcut un dcomentar despre el.

Proful de mate Clive, de 62 de ani, susţine că a renăscut de când a ieşit la pensie. În timp ce colegii lui se apucă de golf, se înscriu în cluburi pentru bătrâni sau se internează în azil, Clive a plecat în turneu prin ţară. Soţia lui nu se supără şi îl susţine în dorinţa lui de a zămisli cât mai mulţi urmaşi. Clive a devenit personaj principal al documentarului Super Sperm Donors difuzat de canalul de televiziune Channel 4 şi a explicat cum îşi duce la bun sfârşit misiunea. Proful pensionar îşi umple seringile cu spermă în parcări, în timp ce stă în spatele maşinii sale. Le depozitează într-o ladă specială, cu o temperatură constantă.


    Clive de 62 de ani îşi ţine materialul genetic în seringi speciale
Clive de 62 de ani îşi ţine materialul genetic în seringi speciale

Când ajunge la vreo bancă de spermă, ia o seringă intră şi semnează condica donatorilor. Până acum a contribuit la procrearea a 65 de copii, 14 sunt pe drum şi are ca scop să fie tatăpl a 100 de urmaşi. Ca majoritatea donatorilor de spermă, Clive nu vrea să îşi dezvăluie identitatea completă, dar e convins că mulţi dintre foştii lui elevi îl vor recunoaşte după difuzarea documentarului. Clive are trei copii cu soţia lui şi nouă nepoţi. El a refuzat să fie plătit pentru donaţiile sale şi susţine că face acest gest pentru a veni în ajutorul cuplurilor care au probleme de fertilitate.


    Clive 62 de ani a plecat în turneu naţional pe la toate băncile de spermă
Clive 62 de ani a plecat în turneu naţional pe la toate băncile de spermă

“Ţin seringa la subraţ după ce cobor din maşină pentru a menţine “donaţia” caldă. Stau în medie 5 minute la ghişeu pentru a-mi plasa contribuţia. Dacă am noroc să întâlnesc cupluri disperate care caută un donator, intru în vorbă cu ele şi apoi îmi văd de drum”, a explicat pentru The Sun proful de mate. Clive menţine legătura cu 5-6 copii din cei rezultaţi prin inseminare artificială. Băncile de spermă i-au confirmat că din donaţiile lui au rezultat 65 de copii, dar Clive crede că “în timp va ajunge să aibă peste 200 de urmaşi”.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net