Proful de mate a devenit tatăl a 65 de copii, de pe bancheta din spate a maşinii

prof_mate_1.jpg

proful de mate, tată a 65 de copii, clive, marea britanie, donator sperma
Proful de mate îşi "pregăteşte" donaţiile în spatele dubiţei sale

Proful de mate, Clive din Burton, Staffs, Marea Britanie şi-a descoperit menirea după ce a ieşit la pensie. A început un turneu prin ţară pentru a-şi dona “materialul genetic” în toate băncile de spermă întâlnite pe drum. Până acum are 65 de urmaşi şi Channel 4 a făcut un dcomentar despre el.

Proful de mate Clive, de 62 de ani, susţine că a renăscut de când a ieşit la pensie. În timp ce colegii lui se apucă de golf, se înscriu în cluburi pentru bătrâni sau se internează în azil, Clive a plecat în turneu prin ţară. Soţia lui nu se supără şi îl susţine în dorinţa lui de a zămisli cât mai mulţi urmaşi. Clive a devenit personaj principal al documentarului Super Sperm Donors difuzat de canalul de televiziune Channel 4 şi a explicat cum îşi duce la bun sfârşit misiunea. Proful pensionar îşi umple seringile cu spermă în parcări, în timp ce stă în spatele maşinii sale. Le depozitează într-o ladă specială, cu o temperatură constantă.

prof_mate_3.jpg

proful de mate, donator sperma, banca de sperma, seringi
Clive de 62 de ani îşi ţine materialul genetic în seringi speciale

Când ajunge la vreo bancă de spermă, ia o seringă intră şi semnează condica donatorilor. Până acum a contribuit la procrearea a 65 de copii, 14 sunt pe drum şi are ca scop să fie tatăpl a 100 de urmaşi. Ca majoritatea donatorilor de spermă, Clive nu vrea să îşi dezvăluie identitatea completă, dar e convins că mulţi dintre foştii lui elevi îl vor recunoaşte după difuzarea documentarului. Clive are trei copii cu soţia lui şi nouă nepoţi. El a refuzat să fie plătit pentru donaţiile sale şi susţine că face acest gest pentru a veni în ajutorul cuplurilor care au probleme de fertilitate.

prof_mate_2.jpg

proful de mate, donator sperma, marea britanie
Clive 62 de ani a plecat în turneu naţional pe la toate băncile de spermă

“Ţin seringa la subraţ după ce cobor din maşină pentru a menţine “donaţia” caldă. Stau în medie 5 minute la ghişeu pentru a-mi plasa contribuţia. Dacă am noroc să întâlnesc cupluri disperate care caută un donator, intru în vorbă cu ele şi apoi îmi văd de drum”, a explicat pentru The Sun proful de mate. Clive menţine legătura cu 5-6 copii din cei rezultaţi prin inseminare artificială. Băncile de spermă i-au confirmat că din donaţiile lui au rezultat 65 de copii, dar Clive crede că “în timp va ajunge să aibă peste 200 de urmaşi”.

loading...
Loading...

Citește și