Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: războaie nesfârșite și un cutremur devastator

Ultima actualizare:

    Profețiile lui Nostradamus pentru 2021 sunt neliniștitoarefoto: Shutterstock
Profețiile lui Nostradamus pentru 2021 sunt neliniștitoarefoto: Shutterstock

Predicţiile lui Nostradamus pentru 2021 nu sunt deloc liniștitoare, după un 2020 în care omenirea a fost foarte încercată. Celebrul astrolog a prezis un an marcat de cutremure, războaie și furtuni solare.

Interpreţii profeţiilor lui Nostradamus susţin că celebrul astrolog a prezis că, în 2021, omenirea va trebui să se ocupe de zombi.

Un om de ştiinţă rus va crea o armă biologică capabilă să transforme oamenii în zombi. Şi, după o perioadă de convieţuire care nu este tocmai paşnică, va duce la dispariţia rasei umane.

Potrivit exegeţilor lui Nostradamus, simbolul cămilei care apare în catrene este un semnal fără echivoc: în 2021, musulmanii vor deveni stăpâni ai lumii. Pentru unii, echilibrul dintre declinul demografic al Vechiului Continent şi o imigraţie din ce în ce mai masivă din ţările musulmane va fi suficient pentru ca acest lucru să se întâmple. În această privinţă, Nostradamus însuşi ar vorbi despre o „mare înlocuire” în secole. Pentru alţii, pe lângă faptul că vor domina numeric, musulmanii vor cuceri Europa prin război.  

„Furtuni solare şi războaie nesfârşite”  

„Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus. Acesta ar fi efectul furtunilor solare datorate schimbărilor climatice: creşterea nivelului oceanelor şi a cataclismelor de pe tot globul. Şi, după tsunami şi cutremure, va urma o serie întreagă de războaie pentru a determina prin forţă cine va avea ultimele resurse naturale rămase. Cu condiţia să rămână.  

Cutremur devastator în California  

Cu o imagine elocventă - „Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul”, Nostradamus ilustrează coliziunea unei comete cu planeta Pământ care va provoca o serie de cutremure. Nostradamus prezice un cutremur în California. Într-unul dintre catrenele lui Nostradamus - „Mercur în Săgetător, Saturn în declin” - se referă chiar la o dată specifică: 25 noiembrie 2021. Exact ziua în care un cutremur de proporţii devastatoare ar trebui să distrugă California.   

Citește mai multe despre profețiile lui Nostradamus pe Adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net