Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: războaie nesfârșite și un cutremur devastator

nostradamus.jpg

nostradamus
Profețiile lui Nostradamus pentru 2021 sunt neliniștitoare
foto: Shutterstock

Predicţiile lui Nostradamus pentru 2021 nu sunt deloc liniștitoare, după un 2020 în care omenirea a fost foarte încercată. Celebrul astrolog a prezis un an marcat de cutremure, războaie și furtuni solare.

Interpreţii profeţiilor lui Nostradamus susţin că celebrul astrolog a prezis că, în 2021, omenirea va trebui să se ocupe de zombi.

Un om de ştiinţă rus va crea o armă biologică capabilă să transforme oamenii în zombi. Şi, după o perioadă de convieţuire care nu este tocmai paşnică, va duce la dispariţia rasei umane.

Potrivit exegeţilor lui Nostradamus, simbolul cămilei care apare în catrene este un semnal fără echivoc: în 2021, musulmanii vor deveni stăpâni ai lumii. Pentru unii, echilibrul dintre declinul demografic al Vechiului Continent şi o imigraţie din ce în ce mai masivă din ţările musulmane va fi suficient pentru ca acest lucru să se întâmple. În această privinţă, Nostradamus însuşi ar vorbi despre o „mare înlocuire” în secole. Pentru alţii, pe lângă faptul că vor domina numeric, musulmanii vor cuceri Europa prin război.  

„Furtuni solare şi războaie nesfârşite”  

„Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus. Acesta ar fi efectul furtunilor solare datorate schimbărilor climatice: creşterea nivelului oceanelor şi a cataclismelor de pe tot globul. Şi, după tsunami şi cutremure, va urma o serie întreagă de războaie pentru a determina prin forţă cine va avea ultimele resurse naturale rămase. Cu condiţia să rămână.  

Cutremur devastator în California  

Cu o imagine elocventă - „Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul”, Nostradamus ilustrează coliziunea unei comete cu planeta Pământ care va provoca o serie de cutremure. Nostradamus prezice un cutremur în California. Într-unul dintre catrenele lui Nostradamus - „Mercur în Săgetător, Saturn în declin” - se referă chiar la o dată specifică: 25 noiembrie 2021. Exact ziua în care un cutremur de proporţii devastatoare ar trebui să distrugă California.   

Citește mai multe despre profețiile lui Nostradamus pe Adevarul.ro

Loading...
 
 

Citește și

  • ozn

    Mai mulți martori din Japonia au surprins în noaptea de Halloween un obiect straniu luminos , de culoare verde strălucitor, care a străbătut cerul prin mișcări neobișnuite. Oamenii se întreabă acum dacă a fost într-adevăr un fenomen cosmic.

  • asteroid apocalipsa 2015

    Noi teorii despre data unei posibile Apocalipse au apărut pe internet. Conspiraționiștii susțin că sfârșitul lumii este aproape, Terra urmând să fie lovită de un asteroid care va șterge omenirea de pe fața Pământului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1