Profeţie neagră: Începe Războiul

razboi.jpg

Prezicătorul Horatio Villegras a avut o viziune: la 13 mai 2017 omenirea va fi lovită de o catastrofă apocaliptică

„La exact 100 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria, la Fatima, va începe Războiul Mondial”. Aşa sună profeţia lui Horatio Villegras, un teolog catolic, care a prezis că Donald Trump va câştiga alegerile în SUA şi că va bombarda Siria.

Fecioara Maria s-a arătat pentru prima oară localnicilor din satul portughez Fatima la 13 mai 1917. La 13 octombrie 1917, Fecioara a anunţat sfârşitul Primului Război Mondial, iar un an mai târziu soldaţii se întorceau de pe front. Conform lui Horatio Villegras, care a publicat mai multe cărţi cu previziuni şi trăieşte în Texas, SUA: „Mesajul divin este clar: lumea trebuie să se pregătească pentru ce este mai rău între 13 mai şi 13 octombrie 2017, când planeta va fi cuprinsă de şoc, groază şi moarte”.

Catolicul Villegras susţine că are viziuni după ce a studiat Biblia din scoarţă în scoarţă. În 2015, a anunţat că Trump va fi preşedintele SUA, care va declanşa Al Treilea Război Mondial în primul său an de mandat, după ce va bombarda Siria. Rusia va fi un actor principal în conflictul mondial care va angrena şi China, Coreea de Nord şi ţări arabe. Dezastrul nuclear va distruge jumătate din populaţia planetei, multe naţiuni vor dispărea, nevinovaţii vor fi sacrificaţi şi supravieţuitorii vor fugi în toate cele patru colţuri ale lumii pentru a se ascunde de urgie. Conform lui Villegras, la 13 octombrie războiul se va sfârşi aparent, „pentru că un steag alb fals se va ridica peste lume prevestind însă noi distrugeri”. Teologul a publicat 12 cărţi în care a prezis inclusiv atacul chimic din Siria, alianţa secretă dintre China şi Coreea de Nord, care poate fi fatală chinezilor. Printre prezicerile lui Nostradamus, interpretate de Villegras, este şi cea legată de „moartea lui Mabus”, care este identificat cu Bashar Al Assad. După dispariţia acestuia urmează Iadul pe Pământ, multe animale şi oameni vor dispărea şi totul se va linişti când cometa va brăzda cerul într-o zi sfântă. Coincidenţa face ca de Crăciun, în 2018, cometa Catalina să fie vizibilă în emisfera nordică. Prezicerile sunt cu atât mai înfricoşătoare cu cât la 15 aprilie, Kim Jong-un a fost la un pas să lanseze o rachetă nucleară, însă aceasta a explodat la sol.

loading...
Loading...

Citește și

  • Credeaţi că 2016 a fost un an greu, agitat şi plin de evenimente? Staţi puţin să vedeţi ce previzionează politologii, sociologii şi specialiştii americani în geopolitică pentru anul care urmează. Creştinii din America de Nord cred că eclipsa de la 21 august anunţă sfârşitul dominaţiei Omului pe Pământ. Politologii britanici cred că viaţa politică internaţională constituie cadrul ideal pentru declanşarea celui de al Treilea Război Mondial.

  • londra

    Podurile Westminster și Waterloo au fost închise joi seară, 19 ianuarie, în Londra, la o oră de vârf, după ce în fluviul Tamisa a fost descoperit un proiectil neexplodat din Al Doilea Război Mondial.