Profesor, arestat în chiloți! Își punea elevii să facă sex cu el pentru note bune

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost prins în faptFoto: captură video
Bărbatul a fost prins în faptFoto: captură video

Un profesor în vârstă de 65 de ani este acuzat că le promitea elevilor note mai bune bune, în schimbul unor „servicii”. Bărbatul își punea elevii să facă sex cu el, promițându-le că îi trece clasa. Gilberto Gonzalez Arias a fost arestat în chiloți, fiind prins de poliție alături de o minoră, una dintre elevele sale, care a alertat poliția.

Și minora alături de care a fost prins se afla în lenjerie intimă. Gilberto Gonzalez Arias este profesor de matematică și își „alegea” copiii foarte strategic. Țintele lui erau elevii cu note proaste. Le promitea că le va mări notele, în schimbul unor partide de sex, potrivit cotidanului britanic Mirror.

Eleva alături de care a fost prins profesorul i-a spus tatălui ei și a alertat poliția. A hotărât să îi insceneze totul lui Gilberto Gonzalez Arias. I-a acceptat invitația profesorului, dar a venit după ea cu părinții și cu poliția.

Tatăl fetei nu s-a putut abține și l-a lovit pe profesor, în timp ce polițiștii îl încătușau. Gilberto Gonzalez Arias preda matematică la liceul Nuestra Señora del Rosario, în Columbia. După ce a fost arestat, alți elevi au avut curaj să se ducă la poliție să-l denunțe, îndemnați de părinți.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net