Profesoara i-a spart fața iubitei secrete și s-a certat cu mama ei: „Fiica ta a făcut sex cu mine!”

nintchdbpict000332644724.jpg

profesoara lesbiana cearta
Alexa Collier este acuzată că a bătut-o pe iubita ei secretă
Foto: thesun.co.uk

O profesoară a bătut-o pe iubita ei după ce aceasta i-a dat detalii mama ei despre relația ei secretă. Alexa Collier (26 de ani) a ascuns familiei orientarea ei sexuală, dar în cele din urmă i-a spus mamei ei despre Nicola Lees (28 de ani).

Cele două au avut o relație timp de trei ani. S-au despărțit, dar mai făceau sex ocazional. Profesoara Alexa Collier n-a vrut ca familia ei să afle că este lesbiană, dar într-o ceartă avută cu iubita ei, Nicola i-a spus mamei ei totul: „Spui că eu sunt o curvă. În tot acest timp, fiica ta a făcut sex cu mine!”. Totul s-a întâmplat în pragul ușii casei Alexei. Aceasta s-a enervat atât de tare pe Nicola, că nu și-a mai putut stăpâni furia și a lovit-o. Femeia s-a ales cu maxilarul spart, având nevoie de îngrijirile medicilor, potrivit The Sun.

profesoara lesbiana ceartaZoom
Nicola Tees a avut nevoie de intervenții chirurgicale, după ce iubita ei i-a spart fața
Foto: thesun.co.uk

Acum, cele două foste iubite se judecă din pricina acestui incident. Nicola susține că Alexa a folosit-o în tot acest timp și că nu a vrut niciodată să oficializeze relația, fiindu-i frică de reacția familiei sale. 

loading...
Loading...

Citește și