Profesoara a făcut sex cu elevul şi a fost arestată. Explicaţia dată poliţiştilor

Ultima actualizare:

    Profesoara a făcut sex cu elevul crezând că se iubesccaptură video
Profesoara a făcut sex cu elevul crezând că se iubesccaptură video

O profesoară de 29 de ani din Pennsylvania (SUA) a avut o aventură cu un elev la şcoala la care preda, fără să-şi imagineze că fapta ei o va aduce în atenţia întregului oraş.

Megan Clough, cadru didactic la Liceul Mountain View din Susquehanna, a făcut sex cu un elev după ce au făcut schimb de impresii şi i-a transmis poze cu ea goală prin intermediul aplicaţiei Snapchat. Imaginile XXX au ajuns în mâinile colegilor băiatului şi apoi în toată şcoala. Curând, s-a aflat şi că cei doi au ajuns în pat, potrivit wnep.com.

Pe lângă ruşinea păţită, profesoara a fost arestată sub acuzaţia de “asalt sexual”. Elevul are peste 18 ani, deci nu e vorba de sex cu un minor.

În faţa poliţiştilor, Megan Clough a recunoscut fapta, dar s-a scuzat cu o afirmaţie despre care credea că o să-i emoţioneze pe oamenii legii: “Cred că aveam unele sentimente pentru el.”

Profesoara a fost eliberată pe cauţiune, iar procesul se desfăşoară cu ea în libertate. Vineri (19 iunie) a fost prima înfăţişare la tribunal.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net