Profesoară bisexuală, implicată într-o orgie cu o elevă și doi bărbați

prostituata.jpg

profesoara orgie
O profesoară a fost acuzată că a fost implicată într-o orgie cu o elevă și doi bărbați
Foto: Adevărul.ro
Citeste tot despre: 

O profesoară bisexuală din Marea Britanie a fost acuzată că a fost implicată într-o orgie cu una dintre elevele sale. După ce a sedus-o, a convins-o să facă sex împreună cu alți doi bărbați.

Profesoara, care are 45 de ani, dar a cărei identitate a fost păstrată anonimă, a început să se apropie de una dintre elevele sale de 18 ani înainte de a absolvi liceul. I-a obținut numărul de telefon, iar în ziua absolvirii a condus-o acasă, unde a convins-o să întrețină relații intime, precizează Daily Star.

profa orgieZoom
Și-a sedus eleva pentru a se culca cu ea
Foto: Daily Star

Ulterior, fata de 18 ani a acceptat și partide de sex în trei, ele două și partenerul profesoarei. Peste puțin timp, totul s-a transformat într-o adevărată orgie, când a fost invitat și un prieten tot al profesoarei. Este foarte posibil ca totul să fi ieșit la iveală în momentul în care fostul cadru didactic s-a despărțit de iubitul ei. Anchetatorii au descoperit că îl mituise pe acesta cu peste 15.000 de euro pentru a păstra tăcerea.

Profesoara a fost acum demisă din funcție, fără a mai avea vreodată posibilitatea de a lucra în învățământ.

loading...
Loading...

Citește și

  • anastasia monpasye

    La numai 22 de ani, o tânără duce o viață dublă. Dacă ziua este înconjurată de copii de grădiniță, cărora ar fi trebuit să le insufle anumite valori și să îi pregătească pentru viață, noaptea se dezbracă și întreține relații sexuale cu străini pentru bani.

  • kimberly naquin

    O profesoară de geografie, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a întreținut relații sexuale cu o elevă minoră, de numai 16 ani. Femeia este al treilea cadru didactic angajat la Liceul Destrehan din New Orleans, Statele Unite ale Americii, arestat pentru întreținerea de relații intime cu elevii.