Profa proxenetă a ajuns «vedetă» în Anglia

CLIIMA20140416_0107_1.jpg

Margareta Drăguţ nu mai predă şi e cercetată în libertate

Ziua preda informatica la un liceu de renume din Constanţa, seara era matroană de bordel. După ce a ţinut prima pagină a ziarelor din România, la începutul acestui an, povestea Margaretei Drăguţ a ajuns şi în Anglia. Ziarul ”Daily Mail” a scris despre profesoara care se ocupa de prostituţie mascată în spatele unui salon de masaj erotic.

Totul a ieşit la iveală în luna ianuarie, când mascaţii au descins la salonul de masaj erotic "Pink Cats", din Constanţa. Poliţiştii aveau informaţii că aici fetele, printre care şi minore, întreţin relaţii sexuale cu clienţii, contra cost. Nu mică le-a fost mirarea când, alături de liderul reţelei, Claudiu-Giorsan Belecciu (42 de ani), anchetatorii au găsit-o în local pe Margareta Drăguţ, o profesoară apreciată care preda informatica la liceul "Mihai Eminescu", din Constanţa.

Ediţia online a ziarului britanic relatează cazul profesoarei din Constanţa, Margareta Drăguţ

CLIIMA20140416_0108_1.jpg

Margareta Drăguţ nu mai predă şi e cercetată în libertate

Femeia de 41 de ani era concubina lui Belecciu şi ajuta la mersul afacerii cu prostituate. Ea se ocupa de postarea anunţurilor pentru racolarea fetelor şi a clienţilor, iar iubitul ei, cu care are şi un copil de 7 ani, se ocupa de plasarea fetelor.

Profesoara şi concubinul ei ofereau servicii complete prin intermediul salonului de masaj erotic “Pink Cats”

CLIIMA20140416_0109_1.jpg

Margareta Drăguţ nu mai predă şi e cercetată în libertate

Afacerea a mers ca pe roate timp de doi ani, ei fiind ajutaţi de un poliţist şi un jandarm. Fetele făceau sex cu clienţii atât la „Pink Cats", cât şi în diverse hoteluri din Constanţa, Eforie şi Năvodari, unde erau transportate de poliţistul Lucian Borcea şi de jandarmul Silviu-Nicolae Peniu.

Claudiu Giorsan

CLIIMA20140416_0110_1.jpg

Concubinul se ocupa de plasarea fetelor

Toţi cei implicaţi sunt arestaţi preventiv, în timp ce Margareta Drăguţ este singura cercetată în libertate. "Daily Mail" mai scrie că anchetatorii au reuşit să identifice, până acum, o parte dintre fetele care se prostituau, însă aceştia nu exclud ca numărul lor să fie mai mare şi printre ele să fi fost şi eleve de la liceul unde preda Margareta. După 14 ani la catedră, profesoara nu mai predă la liceul din Constanţa.

Cu toate astea, foştii colegi au numai cuvinte de laudă la adresa ei şi nici acum nu o cred în stare de aşa ceva.    


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1