Profa a făcut striptease la oră! Elevii au filmat-o

Ultima actualizare:

    Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializareFoto: CEN
Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializareFoto: CEN

O profesoară fără inhibiții a făcut striptease în clasă, iar elevii ei au filmat tot momentul. Cu toate că părea că se simte bine, s-ar putea să plătească scump pentru asta. Femeia predă la un liceu din Gramsci Keynes, din Toscana (Italia). Videoclipul în care aceasta se dezbracă în fața clasei a fost publicat pe Internet, iar părinții care-și duc copiii la acel liceu sunt oripilați de incident.

Un elev a filmat-o pe profesoară cu telefonul mobil. Aceasta a fost surprinsă făcând striptease la oră, în fața copiilor care se aflau la curs, potrivit Daily Mail. Presa locală susține că femeia predă IT (tehnologia informației), însă indentitatea ei nu a fost făcută publică. Videoclipul cu ea făcând striptease a ajuns viral pe rețeaua de socializare Facebook. 

Directoarea liceului, Maria Grazia Tempesti, s-a declarat de-a dreptul șocată de gestul profesoarei, însă nu a vrut să comenteze mai mult pe seama acestui subiect. Până acum, reprezentanții școlii Gramsci Keynes nu au avut probleme cu profesoara respectivă, dar au declarat că vor începe o investigație în acest caz, luni (11 aprilie).

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net