Produsul de care nu se desparte niciodată Meghan Markle când călătorește

Ultima actualizare:

    Meghan Markle are întotdeauna la ea acest produs, când călătoreșteFoto: Getty
Meghan Markle are întotdeauna la ea acest produs, când călătoreșteFoto: Getty

Viitoarea soție a Prințului Harry a fost întotdeauna o persoană care călătorește foarte mult pe distanțe lungi, cu avionul. Indiferent unde ar merge însă, fosta actriță nu pleacă niciodată fără să aibă la ea un produs extrem de util și de necesar pentru fiecare dintre noi.

Obiceiul de a călători nu îi va dispărea nici după ce va deveni soția lui Harry, chiar dimpotrivă, s-ar putea să vadă lumea mai des ca niciodată, fiindcă va avea de îndeplinit diverse îndatoriri regale.

Din acest motiv, Meghan a mărturisit că niciodată nu pleacă în vreo călătorie fără să aibă la ea unul sau mai multe pachete de șervețele umede dezinfenctante sau un spray anti-bacterian. La ce îi trebuie? La nimic altceva decât la ștergerea tuturor obiectelor din jurul scaunului din avion unde stă și cu care ar putea intra în contact.

„Nu sunt germofobă, dar atunci când urc în avion, întotdeauna am la mine șervețele umede sau un dezinfectant spray pentru călătorie, să șterg totul. Asta include micul ecran, tava de serviciu și toate butoanele din jurul scaunului”, a dezvăluit Mechan Markle, conform Daily Mail.

Așa cum spune și ea, gestul nu este deloc unul deplasat, mai ales că te ferește de viruși nedoriți: „Desigur că persoana de lângă o să se uite la tine cu coada ochiului, dar la sfârșitul zborului, tu vei cel lipsit de grija că ai luat vreun microb.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net