Prințul William și familia lui, principalii absenți de la masa de Crăciun a Reginei. Motivul pentru care nu au fost invitați

kate-middleton-william-familie.jpg

kate middleton
Prințul William și familia sa, principalii absenți de la masa de Crăciun a reginei
Sursă foto: Profimedia

Crăciunul nu se va desfășura precum în alți ani nici pentru Casa Regală a Marii Britanii din cauza pandemiei de coronavirus. Regina Elisabeta a II-a va fi nevoită să ia o decizie radicală în privința persoanelor pe care le va invita la masa de Crăciun, iar cel mai mare absent ar putea fi chiar nepotul său, prințul William. Care este motivul pentru care regina Elisabeta a II-a ar putea să îl excludă pe William de pe lista invitaților?

Pandemia de coronavirus face imposibilă adunările extinse, iar acest lucru pare că a afectat și modul în care se va desfășura masa de Crăciun în cadrul Familiei Regale a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a pune la punct ultimele detalii privind întâlnirea de la Sandringham, iar nepotul ei și familia lui ar putea fi excluși din rândul invitaților pentru a evita pericolul îmbolnăvirii. Starea de sănătate a prințului Philip este una fragilă, soțul reginei aflându-se în categoria de risc crescut, iar Elisabeta a II-a nu dorește să riște inutil, informează mirror.co.uk.

regina.jpg

regina
Regina Elisabeta a II-a a luat o măsură radicală pentru a se feri de coronavirus
Sursă foto: Gettyimages

" Vor stabili de comun acord, însă faptul că cei mici interacționează zilnic cu alți copii este un factor care va fi luat în calcul și care va contribui la decizia reginei", a declarat o sursă pentru publicația britanică Daily Mail. În aceste condiții, Kate și William pot alege să petreacă sărbătorile alături de familia lui Kate, în Berkshire, pentru prima dată în ultimii trei ani.  

kate_william.jpg

kate si william
Prințul William și familia sa ar putea lispi de la masa de Crăciun organizată de regina Elisabeta a II-a
Sursă foto: Profimedia

Cât despre decizia reginei Elisabeta, ea trebuie să stabilească cine vor fi membrii familiei alături de care va petrece zilele de sărbătoare. Există o șansă destul de pare ca fiul său Charles și soția acestuia, Camila, să fie norocoșii aleși. O altă opțiune ar fi fiul ei cel mic, Edwards. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1