Prinţul William s-a plâns că e greu să fii părinte. Internauţii au avut reacţii pe măsură

gettyimages-612086730.jpg

Prinţul William şi Kate Middleton au doi copii: George şi Charlotte
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Prinţul William a intrat în gura publicului după ce a făcut o declaraţie aparent banală. El a povestit, în cadrul unui interviu acordat pentru un post din Vietman, că a avut dificultăţi de când a devenit părinte şi că s-a adaptat greu vieţii de familie.

"Au existat moment minunante şi momente grele. A fost o schimbare majoră pentru mine. Am norocul să am sprijinul lui Catherine, care e o mamă minunată şi soţie fantastică. Dar mi-a fost greu uneori. Trecerea de la o viaţă de bărbat independet la una de soţ şi tată e imensă", a spus William, conform thesun.co.uk

Declaraţia lui William e una în care s-ar regăsi orice bărbat, mai ales că nu e uşor să creşti doi copii. Însă William nu e chiar orice bărbat: e al doilea la succesiunea tronului Regatului Unit. Nu e de mirare atunci că internauţii l-au taxat imediat pe Prinţ, care nu poate spune că a avut lipsuri financiare. 

"Pe bune? Cu dădacă, asistenţi personali, bucătari, fără nicio rată la bancă sau serviciu solicitant şi cu o soţie perfectă?", a fost reacţia unui internaut. 

Un altul a publicat un mesaj şi mai dur. "Ce înseamnă «momente grele» când ai o casă frumoasă, angajaţi care fac totul pentru tine, o dădacă pentru copii şi o bunică a cărei casă e şi mai frumoasă? Să stai într-o casă cu o cameră, să depinzi de ajutoare de la stat ca să îţi hrăneşti copiii, să stai zile în şir după un doctor pentru copii, să nu ai bani pentru hainele lor, astea sunt «momente grele»". 

Unii însă au fost de partea lui William. "Toată lumea are clipe grele în viaţă, William şi el om. E plăcut să îl vezi aşa umil".

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5