Prințul William l-a rugat pe fratele Dianei să intervină pentru a amâna nunta lui Harry cu Meghan Markle

Ultima actualizare:
Charles Spencer, fratele prințesei Diana, a încercat să-l convingă pe Harry să amâne nunta
Charles Spencer, fratele prințesei Diana, a încercat să-l convingă pe Harry să amâne nunta

O nouă carte vine să pună paie pe focul care mocnește în sânul familiei regale britanice după retragerea prințului Harry în SUA, alături de soția sa, Meghan Markle, și de fiul lor Archie. Din cele câteva pasaje făcute publice reiese că relația dintre William și Harry s-a deteriorat iremediabil după ce mezinul prințului Charles și-a anunțat intențiile de a se căsători cu Meghan Markle, iar William a încercat în toate modurile să-l impiedice să ia o decizie pripită.

Cartea ”Battle of Brothers” / ”Înfruntarea fraților” este scrisă de Robert Lacey, istoric și biograf celebru, consultant pentru serialul ”The Crown” / ”Coroana” produs pentru Netflix și vine să contrabalanseze efectul produs de apariția, în august, a cărții ”Finding Freedom” / ”În căutarea libertății”, care prezintă varianta ducilor de Sussex asupra despărțirii de familia regală.

Cartea va fi lansată la 15 octombrie, însă primele pasaje au fost deja publicate de Daily Mail. Din aceste fragmente reiese că prințul William a fost de părere că Harry se cam grăbește să se însoare cu Meghan Markle, în vreme ce regina le-a propus celor doi să se mute în Africa pentru un an-doi, ca să-și savureze relația.

Cu puțin timp înainte de a atinge pragul celor 30 de ani, prințul Harry, acum în vârstă de 36 de ani, ducea o existență complet haotică, după cum susținea el însuși. ”Pur și simplu nu știam ce e greșit la mine… Probabil m-am aflat pe marginea prăpastiei de multe ori”, a declarat la un moment dat mezinul prințului Charles.

Prințul Harry, sfătuit să William să facă terapie

La sugestia fratelui său, Harry a cerut ajutorul unui psihoterapeut. Chiar și în aceste condiții, Cressida Bonas, ultima iubită serioasă a prințului înainte de Meghan, ajunsese să creadă despre Harry că este un tânăr în derivă, obsedat de propria persoană.

”Nu contează cât de educat, talentat, bogat sau grozav crezi că ești. Până la urmă, felul în care îi tratezi pe ceilalți te dă de gol”, a scris la un moment dat Cressida pe Istagram, fără să facă trimitere explicit la Harry.

Tânăra s-a plâns însă nu o dată în fața prietenilor ei că Harry era obsedat de presă, vedea paparazzi peste tot, chiar și acolo unde era evident că nu există niciunul.

Meghan Markle, vedeta serialului ”Suits” / ”Costume” produs pentru Netflix, a intrat în viața lui Harry la începutul anului 2016. Semăna atât de mult cu Diana! Nu era deloc conformistă și lupta pentru lucrurile în care credea cu aceeași ardoare – deloc regală, dar cu atât mai ispititoare – ca regretata lui mamă.

William l-a sfătuit pe Harry să mai aștepte cu nunta

La un moment dat, în vara sau toamna lui 2016, Harry le-a prezentat-o pe Meghan tatălui și bunicii sale, care și-au dat consimțământul. Problema era William.

Între Meghan și Kate lucrurile au mers mai degrabă bine încă de la început. E drept că nu existau semne că vor deveni cele mai bune prietene, dar se găseau amândouă în aceeași situație – novice în rolul de membru al familiei regale –, erau amândouă niște profesioniste desăvârșite și se tratau reciproc cu respect.

Niciuna nu intenționa să-și transforme viitoarea cumnată în dușman. Singura variantă rezonabilă era să încerce să fie prietene. Singurul conflict real era între cei doi frați, care se știau de-o viață și care nu ezitaseră niciodată să-și spună verde-n față ce credeau sau ce simțeau.

În ceea ce-l privește, William era îngrijorat că fratele său se grăbește în relația cu Meghan și a avut grijă să-I transmită acest lucru lui Harry în momentul în care acesta a început să vorbească despre logodnă.

Citește și:

Remarca Prinţului William care a stricat relaţia cu Harry, încă de dinainte de nunta acestuia cu Meghan Markle

”Totul pare să se întâmple prea repede”, se pare că i-ar fi spus William lui Harry, potrivit declarațiilor mai multor prieteni ai celor doi frați. ”Ești sigur?”

William nu înțelegea cum de Harry se gândește deja la însurătoare, la mai puțin de doi ani de la prima întâlnire cu Meghan, în condițiile în care erau atât de multe lucruri pe care încă nu le știa despre viitoarea lui soție.

Era împotriva tuturor principiilor lui. ”William cel care așteaptă” a avut nevoie de aproape 10 ani pentru a face pasul decisiv, iar fratele său mai mic nu putea să mai aștepte măcar un an?

E drept că ”William cel care așteaptă” a avut nevoie de atât de mult timp pentru a se hotărî în privința lui Kate de dragul monarhiei. Fiul cel mare al lui Charles nu-și lua doar o soție, Kate urma să fie viitoarea regină.

William a cerut ajutorul unchiului său, Charles Spencer

Prin urmare, Harry și-a pus întrebarea dacă nu cumva Wills nu era mai interesat de viitorul ”Firmei” decât de fericirea propriului său frate, și a reacționat în consecință, respingându-l. După mai multe reacții acide, William s-a dus la fratele mai mic al Dianei, Charles Spencer, care a jucat rolul de naș neoficial al celor doi frați după moartea prințesei.


    Charles Spencer, fratele prințesei Diana, a încercat să-l convingă pe Harry să amâne nuntafoto: Getty Images
Charles Spencer, fratele prințesei Diana, a încercat să-l convingă pe Harry să amâne nuntafoto: Getty Images

Unchiul lui William și al lui Harry a acceptat să dea o mână de ajutor, dar intervenția lui n-a făcut decât să înrăutățească lucrurile. E drept că el nu și-a învinovățit unchiul pentru asta. A înțeles că Spencer nu voia decât să ajute, dar s-a înfuriat pe William, pentru că a implicat restul familiei în această poveste.

Ruptura dintre cei doi frați devenise o realitate. În ciuda unor acțiuni publice comune și a unor declarații împăciutoare, ura și lipsa de încredere au rămas între ei până în ziua de azi.

Citește și:

Adio, prietenie! Kate Middleton, foc și pară din cauza lui Meghan Markle: «Au fost foarte egoiști»

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net