Prințul William, implicat într-un scandal de corupție privind Cupa Mondială de Fotbal

william.jpg

printul william
Prințul William a fost implicat într-un scandal de corupție
Foto: Getty

Prințul William a fost implicat într-un scandal în ceea ce privește găzduirea Cupei Mondiale de Fotbal din 2018. William, care este și președintele Asociației Britanice de Fotbal, a fost prezent la o întrunire a delegațiilor engleză și sud-coreeană, dar nu a intervenit într-un posibil caz de contravenție.

Principala temă a acestui caz constă în alegerea țării care să găzduiască în 2018 și 2022 Cupa Mondială de Fotbal, precizează The Daily Beast. La întrunirea dintre cele două delegații ar fi fost prezent și fostul premier britanic, David Cameron.

Nu există niciun indiciu că Prințul William ar fi fost implicat direct în pregătirea aranjamentelor, dar ceea ce s-a vehiculat în timpul dialogurilor, constituie o contravenție la regulamentul internațional cu privire la organizarea competiției sportive.

Dezvăluirile privitoare la întâlnirea cu delegația sud-coreeană ar fi fost consemnate într-un raport secret care precizează ce state vor găzdui cupa Mondială în 2018, respectiv 2022 (Federația Rusă și Qatar). Acest raport ar fi fost publicat integral abia după ce mai multe pagini din acesta au fost oferite publicului de către un ziar german.

În raort se precizează faptul că fostul prim-ministru britanic ar fi cerut în 2010 sud-coreenilor să susțină oferta Regatului Unit de a fi gazda Campionatului Mondial de fotbal în 2018, urmând ca apoi, Marea Britanie să facă același serviciu Coreei de Sud pentru a găzdui competiția în 2022.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • printul william grenfeel tower

    Prinţul William a recunoscut că e încă în stare de şoc din cauza morţii mamei sale, Prinţesa Diana, în 1997. Dezvăluirea lui William vine după ce fratele său, Harry, a vorbit despre căderea nervoasă pe care a suferit-o pentru că a refuzat să vorbească despre tragedia prin care a trecut.

  • william

    Prințul William a mărturisit că i-a luat 20 de ani să poată vorbi despre moartea mamei sale, Prințesa Diana, însă, cel mai mare regret al său este că aceasta nu a ajuns să-i întâlnească familia. William are o căsnicie frumoasă și fericită cu Kate Middleton, cu care are doi copii, Prințul George și Prințesa Charlotte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1