Prinţul William a dezvăluit ce îi pregăteşte fiului său

Ultima actualizare:

    Prinţul William îl iubeşte la nebunie pe fiul lui, GeorgeFoto: Hepta
Prinţul William îl iubeşte la nebunie pe fiul lui, GeorgeFoto: Hepta

Naşterea copiilor lui, George şi Charlotte, a schimbat complet viaţa prinţului William. Cu prilejul aniversării a 90 de ani a bunicii lui, regina Elisabeta a II-a, al doilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii a dezvăluit ce îi pregăteşte fiului său.

Prinţul William (33 de ani) a spus că vrea să-i ofere micuţului prinţ George o copilărie normală. Nu una deosebită, ca strănepot de regină. El vrea ca George să-l iubească simplu ca pe un tată, nu ca pe un rege. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui interviu pe care moştenitorul coroanei britanice l-a acordat pentru BBC. „Viaţa de familie este pentru moment cea mai normală. Îmi iubesc copiii ca oricare tată şi sper ca George să mă iubească la fel ca orice copil, Din acest punct de vedere, suntem foarte normali”, a spus prinţul William.

Îl aşteaptă un destin ieşit din comun

Prinţul George va împlini trei anişori la 22 iulie. Deocamdată nu are habar de destinul cu totul ieşit din comun care îl aşteaptă. Prinţul William a mărturisit că va face totul ca micuţul să profite la maximum de copilăria sa. „Ştiţi, va exista un moment şi un loc în care va trebui să îl iau de o parte pe George şi să-l fac să înţeleagă ce rol va juca în această lume. Dar, deoacamdată, este suficeint să îi asigur un mediu stabil şi să-i arăt cât de multă dragoste pot să-i dau ca tată”, a mai spus cel care este al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net