Prinţul William, dezvăluiri dureroase despre moartea Dianei: "Sunt încă în stare de şoc"

Ultima actualizare:

    Prințul William a stat de vorbă cu supraviețuitorii tragediei din Grenfell TowerFoto: Getty
Prințul William a stat de vorbă cu supraviețuitorii tragediei din Grenfell TowerFoto: Getty

Prinţul William a recunoscut că e încă în stare de şoc din cauza morţii mamei sale, Prinţesa Diana, în 1997. Dezvăluirea lui William vine după ce fratele său, Harry, a vorbit despre căderea nervoasă pe care a suferit-o pentru că a refuzat să vorbească despre tragedia prin care a trecut.

William a făcut mărturisirea în timpul unui interviu acordat alături de zece maratonişti care suferă toţi de depresie sau alte boli psihice. Una dintre femei, al cărui soţ s-a sinucis, l-a întrebat pe prinţ cum poţi să treci peste moartea cuiva drag. 

"Când mama ta a murit, aveai puţin mai mult decât copiii mei. Or să fi ok, nu-i aşa?", l-a întrebat femeia, conform mirror.co.uk.

"Copiii tăi vor fi bine. Şocul prin care treci e puternic. Oamenii cred că şocul morţii cuiva drag nu durează, dar nu e adevărat. Nu treci niciodată peste asta", a spus Wiliam. 

Comentariul lui William vine la câteva zile după ce Harry a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru că a fost pe punctul de a avea o cădere nervoasă. El a povestit că a trecut prin doi ani de haos total pentru că nu ştia cum să se împace cu moartea mamei sale. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net