Prințul William, declarații sfâșietoare despre pierderea mamei: „Este o durere incomparabilă”

printul-william.jpg

Printul William, într-o conferință de presă
Prințul William apare într-un nou documentar BBC
Foto: Getty

Prințul William a vorbit recent, într-un documentar BBC, despre sănătatea mintală în general, dar și despre moartea Prințesei Diana, care a și-a pierdut viața pe 31 august 1997.

Ducele de Cambridge a mărturisit că această pierdere l-a marcat pe viață și că i-a influențat job-ul de pilot pe ambulanță aeriană. Prințul William a activat în cadrul forțelor armate britanice între 2006 și 2013 și a lucrat mai târziu ca pilot de căutare și salvare. Al doilea în linia succesiunii la tron după tatăl său, Charles, soțul lui Kate Middleton a renunțat la acest job în 2017, atunci când s-a hotărât să se dedice full-time îndatoririlor sale regale. Cariera de pilot l-a lăsat cu un sentiment negativ și depresiv, potrivit Daily Mail.

Prințul William vrea să atragă atenția asupra sănătății mintale a bărbaților

„Am rămas cu un sentiment depresiv și foarte negativ. Ma gândeam că moartea e mereu la orice colț, oriunde m-aș fi dus. Acest sentiment e o povară greu de suportat”, a mărturisit prințul William, în cadrul documentarului A Royal Team Talk: Tackling Mental Health. Suicidul este în continuare cea mai întâlnită cauză a morții la bărbații sub 45 de ani, iar prințul William încearcă să atragă atenția asupra importanței sănătății mintale la locul de muncă. 

„Noi bărbații suntem uneori rușinați de emoțiile noastre. Trebuie să ne relaxăm un pic și să fim în stare să vorbim despre emoțiile noastre, pentru că nu suntem roboți”, a mai adăugat ducele de Cambridge. Prințul William a vorbit deschis și despre tragedia care i-a marcat viața: moartea mamei sale, prințesa Diana.

„Când pierzi un om drag la o vârstă fragedă este o durere incomparabilă. Știi că în viață vor fi și alte lucruri dificile, dar nicio durere nu se va compara cu asta. Dar asta te apropie și de alți oameni care au suferit o pierdere asemănătoare. Poți citi în ochii oamenilor dacă au simțit pierderea unui apropiat. Vor să vorbească despre acest lucru, dar nu vor să facă primul pas. Vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”, a mărturisit William.

 

 

Citește și

Kate Middleton, cinci ținute prin care ne amintește de prințesa Diana

Prințesa Diana s-a aruncat pe scări când era însărcinată „pentru a-i atrage atenția lui Charles”!

Loading...

Citește și

  • kate diana printesa maternitate copil

    Prinţesa Diana avea 36 de ani când şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident de maşină, petrecut în capitala Franţei, în 1997. Dispariţia ei subită a lăsat un gol imens în sufletele a milioane de oameni. Din fericire, Ducesa de Cambridge îi calcă pe urme şi se bucură de o popularitate imensă în rândul britanicilor şi nu numai. La fiecare ocazie specială, soţia lui William îi aduce un tribut celei supranumite “Prinţesa inimilor”.

  • Are 28 de ani, este bogată, are o carieră de succes în modelling şi este considerată copia fidelă a regretatei sale mătuşi, Prinţesa Diana. Kitty Spencer are însă şi un iubit care îi face toate poftele. Tânăra a fost recent fotografiată cu un milionar de 60 de ani, Michael Lewis, cu care are o relaţie din 2018.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1