Prințul William consideră declarațiile făcute de Harry a fi „foarte departe de adevăr”

Ultima actualizare:

    Prinţul William nu este de acord cu ceea ce a spus fratele său în faimosul interviu cu OprahFoto: Getty
Prinţul William nu este de acord cu ceea ce a spus fratele său în faimosul interviu cu OprahFoto: Getty

Tensiunile dintre Casa Regală a Marii Britanii și ducii de Sussex continuă! După interviul exploziv cu Meghan Markle și Harry, se pare că prințul William nu a fost de acord cu tot ce a spus fratele său. În interviul acordat pentru Oprah Winfrey, Harry a mărturisit că s-a simțit ca un prizonier, iar familia regală nu a tratat-o așa cum se cuvine pe soția lui.

Prinţul William este în dezacord total cu afirmaţiile făcute de frate lui, Harry, în interviul acordat Oprah Winfrey, nu se simte „captiv” în monarhie şi consideră remarcile fratelui lui „departe de adevăr”, potrivit unui articol publicat de The Sunday Times

O sursă apropiată fraţilor a declarat pentru sursa citată că William, al doilea în linia succesiunii la tronul britanic, după tatăl lui, consideră aceste comentarii „foarte departe de adevăr”.

„Are calea lui desemnată şi îşi acceptă în totalitate rolul. Seamănă foarte mult bunicii lui în sensul respectării misiunii şi serviciului”.

O altă sursă apropiată prinţului William a adăugat că ducele de Cambridge a fost „șocat” de cele declarate în interviu. „Se gândeşte numai la asta”. În interviu, Harry a spus că îşi iubeşte fratele „la nebunie”, dar că se află „pe căi diferite”. El a reiterat că va fi mereu alături de William şi de familia lui.

Relație tensionată între Harry și William

Prinţul Harry a discutat recent cu fratele şi cu tatăl său, a afirmat recent o jurnalistă americană apropiată a cuplului. Discuţia a venit după acuzaţiile de rasism formulate de Meghan Markle la televiziunea americană CBS şi care au împins familia regală britanică într-o criză.

„Harry a vorbit cu fratele şi de asemenea cu tatăl său. Mi s-a spus că aceste discuţii nu au fost productive, dar ei sunt fericiţi că au putut cel puţin să înceapă această conversaţie", a spus Gayle King, prezentatoare a emisiunii „This Morning" de la CBS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net